Publicitat
Comunicació · 23 d'Agost de 2011. 09:33h.

"El senyoriu del Madrid s'ofega a les clavegueres"

John Carlin considera que Mourinho és un "mocós" gens intel·ligent

"El senyoriu del Madrid s'ofega a les clavegueres"

El president del Reial Madrid, Florentino Pérez, amb Mourinho en una foto d'arxiu

El periodista i escriptor John Carlin afirma que "el senyoriu" del Reial Madrid "s'ofega a les clavegueres" i assegura que l'entrenador del conjunt blanc, José Mourinho, "sabrà molt de tàctica, però no és un estratega. Tindrà experiència i títols, però és un mocós. Serà llest, però no és intel·ligent".

En un article a El País, diu que el portuguès "va mantenir que va fer tot el que va fer -va psosar-li el dit a l'ull a Tito Vilanova- amb el noble motiu de defensar al Madrid. Imbecilitat se suma a imbecilitat i les proves es tornen irrefutables: no només és un brut, engalipador, mal perdedor i totes les altres coses que ja sabíem, sinó que el tipus és una cosa pitjor".

En aquest sentit es pregunta "quin és el repte més gran al qual s'enfronta el Madrid de Mourinho? Baixar el Barça del seu pedestal. On és el principal repte del Barcelona de Pep Guardiola aquesta temporada? No perdre la fam competitiva d'un equip saciat de glòria".

"I què fa Mourinho? Doncs li dóna un regal a Guardiola. El regal més desitjat. La motivació que necessitaven Messi, Iniesta, Xavi i companyia per seguir amb ganes, fins maig o més enllà, de ficar-li el dit a l'ull al Madrid", afegeix.

Finalment, expressa que "Mourinho hauria de saber millor que ningú que no hi ha motivador més poderós que la rancúnia, el combustible que porta nacions a declarar guerres i individus, fins i tot els mediocres, a triomfar. No obstant això, va ser el propi Mourinho qui li ha injectat el rancor a les venes als jugadors de l'equip menys mediocre del planeta, alimentant els seus ànims de venjança".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#5 Patateta, horta, 23/08/2011 - 13:38

Mocós no ho sé però intel.ligent ho és molt. Des de que l'arbit va pitar la fi del partit NOMES es parla de Maurinho i de les agressions. Ningú parla de futbol ni questiona q el Madrid hagui perdut el primer titol, ni tampoc es parla del joc de Madrid, o q el Barça sense preparació els guanyi.

#1 soci FCbarcelona, barcelona, 23/08/2011 - 10:08

voldria saber que va fer aquest empleat del Barça quan estaben agrdint a un company de feina, mirar-ho nomes cal veure que estava a la lluna

#1.1 Ramon, Barcelona, 23/08/2011 - 12:15

Un respecte per The Observer.

#1.2 Josep Ma., Terrassa, 23/08/2011 - 15:11

Ben cert. En canvi, quan en Vilanova s'hi torna amb el calbot a en Mourtinho, en Karanka i altres SI que surten a defensar.l'agressor, incomprensiblement, mostrant actitut contra el del Barça.
Púrria madridista!!!