Publicitat
Comunicació · 6 de Març de 2019. 21:58h.

“El separatisme s'ha convertit en una religió”

Miquel Giménez, periodista: “TV3 cal tancar-la”

El periodista Miquel Giménez ha afirmat que “TV3 cal tancar-la” i que l'independentisme “s’ha convertit en una religió” per als professionals de la cadena pública catalana. “A més de per la pasta, aquests tios s'ho creuen. El problema és que el separatisme, a la professió periodística, i en general, s'ha convertit en una religió”, ha manifestat en un acte organitzat per Vozpópuli a Barcelona.

Giménez ha considerat que “el problema amb TV3 és que molts s'ho creuen, ja no perquè visquin d'això, sinó perquè necessiten creure en alguna cosa”. “El feixisme és allò que té: omple el buit de les persones i no té res a dintre”, ha manifestat. També ha criticat que Toni Albà hagi qualificat de prostituta “amb tota la impunitat del món” a la líder de l'oposició.

“Ja no és un tema que això de TV3 es pugui arreglar o no perquè entrin criteris professionals, perquè es racionalitzi la plantilla, perquè s'eviti veure coses com les que hem vist amb Toni Albà recentment, que amb tota la impunitat del món s'atreveix a qualificar de prostituta la líder del partit més votat en les últimes eleccions. És que a més de per la pasta, aquests tios s'ho creuen”, ha sentenciat.

El periodista, d'altra banda, s'ha mostrat partidari de “suspendre l'Estat de les Autonomies” perquè és una “administració supèrflua que només ha fet que generar corrupció”. Giménez ho ha dit durant una taula rodona, al costat dels periodistes Gabriel Sanz i Jesús Cacho; i el politòleg Joan López Alegre.

gimenez2.jpg

Miquel Giménez, al centre de la imatge, amb Joan López Alegre i Jesús Cacho
Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#13 Fran BCN, Bcn, 08/03/2019 - 17:44

Llegeixo cada dia els articles d'aquest senyor, i són d' un auto-odi, cretinisme i cinisme exaxerbant. No cal ser indepe per entendre de que va tot això...el lloc on escriu voreja lo ultre.....

#12 Neferu, Barcelona, 07/03/2019 - 10:16

Sí, una religión muy fanática y muy próxima al fascismo porque, o abrazas mi credo o eres un apestado, inculto, fascista español. Yo no quiero que cierren teleprocés lo que quiero es que deje de ser pública, que deje de recibir los 268 millones públicos y que la financien los indepen de sus bolsillos.

#11 El buen soldado Svejk, Osetia del sur, 07/03/2019 - 09:43

Jjjjj....x los coments q dejan algunos aquí parece q els somriures han cambiado de bando, q bien está haciendo el juicio!!!...lo de algunos es una mueca deforme de hiena

#10 antoniu, favert , 07/03/2019 - 09:38

"El feixisme és allò que té: omple el buit de les persones i no té res a dintre", Ja té collons que digui això en un acte de VOX i un senyor que ha estat a tots els ventalls polítics.
En fi...

#10.1 Santi F., BCN, 07/03/2019 - 11:26

No era un acto de VOX.
Y no se puede decir mejor.
Todos tenemos conocidos independentistas y el patrón muchas veces se repite:
Son gente con vidas vacías y que llenan con éste fanatismo ciego que les ofrece creer en algo.
Aunque ese algo sea una triste mentira.

#10.2 Pepe, Alacant, 07/03/2019 - 11:47

"Toda forma de desprecio, si interviene en política, prepara o instaura al fascismo." Albert Camus.

#10.3 Ona, valls, 08/03/2019 - 22:04

Carai, com es transforma la gent, qui la vist i qui el veu

#9 Casandra, BARCELONA, 07/03/2019 - 08:46

Aplausos.
Una verdad como una Catedral. Lo de los insultos también.
El dogma no se dialoga.
Es peor que el vacío: es la necesidad de odiar la diferencia. Una especie de Cruzada caduca, al servicio del Juego de Tronos de los de siempre.
Lo del vacío es falta de imaginación, nostalgia feudal sembrada en el interior de la región que sigue ac