Publicitat
Comunicació · 21 d'Abril de 2017. 17:14h.

El “show” de Sanchis

Foc creuat entre el director de TV3 i Ciutadans a la comissió de control de la CCMA

El “show” de Sanchis

Vicent Sanchis i Fernando de Páramo

El diputat de Ciutadans, Fernando de Páramo, i el director de TV3, Vicent Sanchis, han protagonitzat moments de tensió durant la comissió de control a la CCMA d’aquest divendres. Tot ha començat quan de Páramo ha preguntat a Sanchis si es considerava demòcrata i aquest li ha respost amb una altra pregunta: “Jo sóc demòcrata. Vostè respon a a les seves pròpies lleis?”. De Páramo ha intervingut de nou i li ha etzibat: “vostè no ve aquí a fer el show”.

“La sessió de control se la fem els diputats a vostè i no al revés. Vostè està representant una administració pública. El seu sou el paguen tots els catalans”, ha continuat De Páramo dirigint-se al director de TV3. El diputat de Ciutadans ha afirmat que li encantava “quan vostès, els separatistes, es posen legalistes” i ha recordat les conferències fetes per Vicent Sanchis.

Fernando de Páramo ha tornat a adreçar-se al director de TV3 per demanar-li que deixés “de fer el ridícul”. “Si estima la seva professió, vagi-se'n, perquè TV3 no és casa seva. TV3 és de tots els catalans que són els seus caps. Són els que li han dit que s’ha d’anar a casa seva”, ha reblat recordant que el Parlament l’havia reprovat per majoria.

Sanchis, que havia afirmat que la pregunta del diputat de Ciutadans “ni sorprèn ni ofèn”, ha promès obeir “les lleis del Parlament”. “Vostès entren en contradicció algunes vegades, segurament tenen la raó”, ha continuat. El director de TV3 ha conclòs dient: “em quedo estupefacte i em quedo reprovat”.

35 Comentaris

Publicitat
#14 Oriol, Barcelona, 23/04/2017 - 00:22

#2.6

Gràcies per perdonar-nos la vida, Marta2. Resulta, però, que els independentistes encara som més magnànims que tu, perquè tu dius que ens deixes un lloc a Catalunya, però nosaltres, a més de lloc, deixem que tinguis VEU I VOT i que tu i els teus de C's pugueu opinar lliurement en una urna. Se'n diu democràcia i s'aprèn ja des de P-3. De

#13 Pere de Lleida, Lieida, 22/04/2017 - 17:10

Alejandro,C's és un.muntatge de gent del PSC que.no va acceptar, el gir catalanista del.partit quan Maragall va assolir la presidència de la Generalitat.Es la marca blanca del PP, sense l'ajut de l'Ibex no són res.Nomes,ho reitero,els preocupa que el.catala sigui una llengua homologable a les altres llengües europees.

#12 JOSEP RUIZ GARCIA, SANTA COLOMA DE FARNERS, 22/04/2017 - 12:40

Pepon, veig que parles la llengua del tercer mon. Series capaç de recitar els SETZE JUTGES ?????
Fots un tuf d'ESPAÑOL que mareja.

#12.1 Pepon, Bcn, 22/04/2017 - 14:29

Buen autorretrato. Le felicito.

#11 Pere de Lleida, Lleida, 22/04/2017 - 11:45

Al sr.Paramo, també li paguem el sou els catalans,i desgraciadament l'utilitza per atacar tot el que faci olor de català,com la llengua.L'exemple més clar a la Paeria de Lleida.Moltrs condicions per pactar, però només els sentim.per queixar-se per l'utilitzacio de la nostra llengua.

#11.1 Alejandro, Barcelona, 22/04/2017 - 12:36

Pere. Estás describiendo exactamente las formas de comportamiento de los del procés ante todo lo que huela a España. Te ha salido bordado.¿Cómo tienes la barra de recriminar a otro lo mismo que hacéis vosotros?

#9 Pepon, Bcn, 22/04/2017 - 06:32

Los indepas saben que sin Ciutadans lo tendrían mucho más fácil. Pero va a ser que no. Ajo y agua