Publicitat
Comunicació · 8 de Novembre de 2021. 17:28h.

"El silenci del PSC amb el meu cas ha estat sepulcral"

Xavier Rius: "També el de Ramon Espadaler i Units per Avançar"

"El silenci del PSC amb el meu cas ha estat sepulcral"

El director d'e-notícies, Xavier Rius, ha lamentat en una entrevista en 7NN el silenci "sepulcral" del PSC i de Salvador Illa després que la Generalitat li retirés l'acreditació per a assistir a actes oficials en el Palau de la Generalitat. "Jo crec que és un cas greu i algú que aspira a la presidència de la Generalitat, veient això, hauria d'haver dit alguna cosa", ha assenyalat.

El periodista ha lamentat que "el govern del meu país no sols m'ha vetat si no que en en una rodi de premsa oficial, en la seu institucional de la Generalitat, m'han dit 'racista' i 'masclista'" i ha insistit que "el silenci del PSC en això ha estat sepulcral". D'altra banda, ha denunciat que Units, que és l'antiga Unió, i Ramon Espadaler "tampoc han dit res". "Ni per whatsapp, ni públicament, ni res", ha sentenciat.

Preguntat sobre si pensa prendre alguna mesura legal, Xavier Rius ha assenyalat que "si anés a prendre alguna mesura legal, tampoc la diria" perquè, segons ha defensat, "aquestes coses no cal fer-les, cal anunciar-les". Malgrat reconèixer que ve "del món independentista", ha afirmat que amb l'actual Govern "no et pots anar ni a la cantonada".

Finalment, ha apuntat que "si sent una comunitat autònoma, fan el que fan..."; "no vull ni pensar com governarien un estat independent". "Com han acabat els deu anys de procés? Perquè demanant quotes de català en Netflix. Porten deu anys marejant la perdiu i ha acabat així", ha conclòs.

 

- Bizum: 600.43.49.84
- Patreon: https://www.patreon.com/xriusenoticies
- Tienda online: https://xavierrius.myspreadshop.es/

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#23 XRIUS = ESTAFADOR, BCN, 10/11/2021 - 21:24

Normal, qui vol defensar un pallasso com tu que fas vergonya aliena. Tu, la teva web mal programada i els idiotes que escriuen cada dia aquí, que sembla que els tinguis a sou. Segur que el que cobres de la Generalitat no es per pagar a comentadors??? Hem sembla que t'hauran d'investigar millor.

#22 Resistencia , Flors i violes , 09/11/2021 - 14:34

El silencio del PSC, en este tipo de cuestiones y otras del nacionalismo ha sido sepulcral siempre y desde hace muchos años.

Su papel de tonto útil del nacionalismo si bien empezó incluso antes, se evidenció con Montilla.

#22.1 Vlac, Barcelona, 10/11/2021 - 15:46

Cuando Raventos pierde las elecciones contra Pujol, dijo : Em perdut, pero ha guañat Catalunya !!!
No se puede ser más topo !!!

#21 Telamarinera , Vng, 09/11/2021 - 13:20

No se extrañe. Es un cementerio el PSC.
Mira a los votantes catalanustas/indepes arrepentidos, y se oliva de sus vutantes.

#20 Lo Comía, denia, 09/11/2021 - 13:08

Como usted es un señor muy leído le citaré la frase apócrifa: Roma no paga a traidores, Rius. https://opinio.e-noticies.cat/la-punteta/illa-por-iceta-132325.html

#19 Jose, Barna, 09/11/2021 - 12:22

Estos sólo buscan el poder para ganar buenos sueldos, ya no tienen ninguna ideología