Publicitat
Comunicació · 17 de Maig de 2010. 09:29h.

El sindicat de periodistes, contra CiU

Acusen la federació de "vexar" els professionals de la televisió de Cambrils

El sindicat de periodistes, contra CiU

El sindicat de periodistes, contra CiU

La demarcació de Tarragona del Sindicat de Periodistes de Catalunya, Sindicat de Professionals de la Comunicació, denuncia i condemna "les pressions polítiques i l’actitud vexant de CiU/Cambrils envers el personal de la Televisió de Cambrils- TDCamp". "L’SPC considera inadmissible que un partit polític vulgui interferir i condicionar en la línea editorial i la tasca periodística. S’admeten crítiques (constructives) a la línea editorial, però es rebutja que el poder polític, amb ànsia de protagonisme, ofengui, en aquest cas, els treballadors de la Televisió de Cambrils TDCamp i que posi en evidència la seva professionalitat".

L’SPC considera "perillós i preocupant el discurs demagògic de CiU/Cambrils a l’acusar els periodistes de la televisió local de censura i manca de pluralitat informativa. CiU no és, segurament, el millor exemple de pluralisme ni la més adequada per donar lliçons als professionals de la comunicació". L’SPC entén que "en la pugna política no s’hauria d’utilitzar els periodistes, que actuen de missatgers, com a argument polític. Així, es lamenta que CiU es mofi dels redactors i els acusi d’estar obligats a obeir les directius politiques, amb una clara intenció de desprestigiar el personal i el mitjà de comunicació, amb objectius exclusivament polítics". "No podem deixar de qualificar de mal gust i de groller emplaçar a la ciutadania a participar d’un concurs de retentiva televisiva, tal com va fer CiU en el darrer butlletí del grup municipal, suggerint que existeix censura contra els regidors convergents al consistori cambrilenc i que en aquell mitjà es viola, sistemàticament, les normes ètiques i deontològiques de la professió".

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 joanjordi, Sabadell, 18/05/2010 - 09:00

Aquí es veu com accepten les crítiques els socialistes, i la manipulació informativa descarada que fan.

#11 Roc, Cambrils, 17/05/2010 - 19:48

Sabeu quin és el pressupost de Tele Benaiges, perdó TV Cambrils per enguany? 640.000 euros i aviat estrenen noves instal·lacions.
Cambrils, amb un deute municipal de més de 50 milions d euros, un dels municipis de Catalunya amb més despesa en tv

#10 Terraxa, Terrassa, 17/05/2010 - 17:00

QUI paga aquesta tele? I totes les altres TV locals? Resposta: els mateixos que tenen a estudiants en barracons, pacients en llista de espera i avis en la misèria. Actualment els periodistes són els palanganeros dels polítics. És culpa seva.

#9 Olof, BCN, 17/05/2010 - 16:37

El que és clar és que Cambrils és una població molt espanyolitzada; no sembla que siguis a Catalunya...

#8 PAULI, granadella, 17/05/2010 - 15:55

Ja es hora que algú pugui opinar sobre els MANIPULADORS, GRACIES CONVERGENCIA DE cAMBRILS. FORA NAZIS