Comunicació · 12 de Març de 2018. 10:50h.

El sobiranisme justifica Lluís Salvadó

Rahola: "Per mamelles hauria hagut de ser jo i no la Ponsatí"

El sobiranisme justifica Lluís Salvadó

La periodista i escriptora Pilar Rahola ha justificat durant la tertúlia d'El món a Rac-1 la conversa entre l'exsecretari d'Hisenda, Lluís Salvadó, i l'alcalde de Sant Carles de la Ràpita, Josep Caparrós, on s'escolta al diputat d'ERC dient "a la que tingui les mamelles més grosses li dónes el càrrec. I ja està".

Rahola ha començat fent broma i afirmant que "per mamelles hauria hagut de ser jo i no la Ponsatí". "Me n'enfoto", ha manifestat durant la tertúlia d'El món a Rac-1 on ha denunciat la "la vulnerabilitat de drets fonamentals" i "la intencionalitat política de mostrar una conversa privada l'endemà del dia de la dona".

"Vol dir que Lluís Salvadó és una persona que està en contra de l'emancipació de les dones? vol dir que creu que els seus companys de viatge, quan són dones, són inferiors? Sincerament, no ho crec", ha sentenciat malgrat admetre que el dirigent d'Esquerra "no podrà mantenir-se en la política".

Tanmateix, ha contraposat les manifestacions de Salvadó amb "converses pornogràfiques sobre diners públics per càrrecs públics..." "que un tipus parli un dia que la consellera ha de tenir la mamella grossa... Miri, escolti'm; l'únic que és, és un 'salido'", ha reblat.

També ha assenyalat que justifica Lluís Salvadó perquè és "un dirigent independentista", però ha afegit que "amb tota la rotunditat dic que estaria dient el mateix si fos un dirigent d'una altra formació política perquè en aquests temes intento dir el que penso i acostumo a ser políticament incorrecta".

La tertuliana ha assegurat que "és evident que el que diu Salvadó és una imbecil·litat desagradable". Tanmateix ha subratllat que "tots nosaltres en les converses privades, o en aquesta taula quan estem de broma, som políticament molt incorrectes".

Rahola ha justificat l'exsecretari d'Hisenda -les JERC han demanat la seva dimissió- igual que ho va fer Empar Moliner o Toni Soler, que va  considerar en un article a l'Ara que la filtració "és un tentacle de la mateixa bèstia que ens va apallissar l'1 d'octubre" i "una maniobra de manipulació tan vulgar que hauria d'ofendre qualsevol feminista".

50 Comentaris

#47 Galba, Bcn, 13/03/2018 - 19:55

Avui la Rahola al seu espai "Els porquets de TV3" parlarà amb la seva imparcialitar de sempre de la patriota republicana e independentista que volia la mort del petit Gabriel i de qualsevol unionista. No hi falteu.

#46 Galba, Bcn, 13/03/2018 - 15:55

Sense ànim de ofendre i amb el màxim respecte: el seu comportament els últims mesos es possible que reflecteix hi algun desequilibri hormonal. Ha pensat en anar al metge?

#45 pepe.----, andorra, 13/03/2018 - 11:50

por una España de todos, la escuela en español....

#43 Mahmoud, Sabadell, 13/03/2018 - 10:28

El proper cop que aquesta senyora vagi (i ben pagada) a una tertulia a fer apologia de qualsevol cosa, si-us-plau, que algú li recordi aquestes paraules "tots nosaltres en les converses privades, o en aquesta taula quan estem de broma, som políticament molt incorrectes". Ho sento senyora Rahola, però hipocresia ninguna, gràcies.

#42 Arrimades presidenta !!!, Barcelona, 13/03/2018 - 08:43

Con los hechos se conoce realmente a la gente. Se puede observar que esta tipa carece de principios, es una autentica mercenaria que sólo habla en favor del que la sustenta económicamente. Son gente vacía por dentro y que sólo desprende odio hacía lo contrario. Sentiría vergüenza de tenerla a mi lado. Pilar, eres lo peor de la sociedad.