Publicitat
Comunicació · 2 d'Agost de 2022. 17:23h.

El substitut de Cuní

Pablo Tallón dirigirà el nou programa matinal de Ser Catalunya

El substitut de Cuní

El periodista Pablo Tallón estarà al capdavant d'"Aquí Catalunya", el nou programa matinal de la Cadena Ser a Catalunya que substituirà a l'informatiu presentat per Josep Cuní durant quatre temporades i que s'estrenarà el 5 de setembre.

L'emissora ha reconegut aquest dimarts la tasca "sempre rigorosa" de Cuní, que després de 50 anys dedicats a l'actualitat diària i quatre temporades presentant el matinal fins al passat 1 de juliol, emprèn projectes periodístics d'una altra índole. La Ser ha volgut agrair el seu treball al capdavant del programa "Aquí, amb Josep Cuní", que permet donar continuïtat "a l'aposta per la ràdio de proximitat en català".

Pablo Tallón, que conduirà el nou programa matinal, ha desenvolupat part de la seva trajectòria professional en la SER, on va començar com a redactor en 2011 i va assumir la direcció de la secció de política en 2018, així com la dels informatius en 2019.

L'espai s'emetrà entre les 8.00 i les 10.00 hores, i, segons ha detallat l'emissora, "estrenarà nous formats en l'horari de màxima audiència de l'àmbit radiofònic català, plantejats amb una visió digital des del seu origen".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Telamarinera , Bcn, 04/08/2022 - 16:43

Era oyente del Cuni Radio. Me gustaba su búsqueda de la coherencia a sus entrevistados. No recuerdo oír una entrevista a nueva presidenta de Sociedad Civil CAT. Lo eché en falta.