Publicitat
Comunicació · 10 d'Octubre de 2017. 08:49h.

El tall de TV3 que va indignar l'unionisme

La cadena posa al mateix sac SCC i "la Falange, Vox i PxC"

L'unionisme ha criticat TV3 perquè considera que el Telenotícies Vespre de dissabte va posar al mateix sac Societat Civil Catalana i formacions d'ultradreta en la manifestació que es va celebrar ahir a Barcelona a favor de la unitat d'Espanya.

La presentadora del Telenotícies Vespre, Cristina Riba, explica en l'edició de dissabte que la manifestació està "convocada per Societat Civil Catalana, però altres formacions com la Falange, Vox o PxC han fet crides per participar-hi".

Aquesta explicació ha crispat l'unionisme que ha criticat la televisió pública a través de Twitter. Per exemple, SCC ha publicat el vídeo a Twitter i s'ha queixat que "així animava a la mobilització el dissabte TV3 a la nostra manifestació". "Difon! Aquests són els mitjans públics de tots els catalans", critica.

scc.jpg

El diputat de Ciutadans, Juan Carlos Girauta, d'altra banda, ha dit en declaracions a e-notícies que "em sembla que va dir ahir que això era una cosa convocada per la Falange. Sembla que la Falange de sobte s'ha convertit en un moviment de masses, no?"

"Estem farts dels insults de TV3, de Catalunya Ràdio, estem farts que donin un cop d'Estat i ens venguin que és un moviment democràtic, això és la realitat, que obrin els ulls d'una vegada!", ha afegit.

Les formacions ultres que va citar la presentadora de TV3 no van convocar la manifestació, però sí que van fer crides a participar-hi i ahir van estar presents a Barcelona com es pot veure en els seus comptes oficials de Twitter.

Cristina Riba
Publicitat
Publicitat

43 Comentaris

Publicitat
#31 Sergi, Barcelona, 10/10/2017 - 13:54

Lo de TV3 es de vomito.

#30 Jordi Perpinyà, Perpinyà (Catalunya), 10/10/2017 - 13:24

La Policia Local d'Alcarràs (Segrià) ha denunciat aquest dilluns una pintada feta per part dels agent de la Guàrdia Civil contra Carles Puigdemont. Segons apunta Segre, els urbans van veure com un cotxe de la policia espanyola estava amagat rere un arbre i amb les llums apagades a l'alçada de la carretera de Vallmanya.

#29 zeppelin74, bcn, 10/10/2017 - 13:02

TV3% fa anys que fot fàstic.Tant debó la tanquin.

#28 botifler1914, Sinitaca, 10/10/2017 - 12:53

TV3 solo para catalano-adictos, yo a Dios gracias gozo de buena salud.

#27 Jordi Perpinyà, Perpinyà (Catalunya), 10/10/2017 - 12:24

Un grup de vuit guanyadors del premi Nobel de la Pau han demanat diàleg i mediació entre Espanya i Catalunya a través d'una carta oberta. Entre els signants hi ha l'activista iemenita Tawakol Karman, la guatemalenca Rigoberta Menchú o l'expresident de Timor Oriental, José Ramos-Horta.

#27.1 pepe.----, andorra, 10/10/2017 - 12:56

y curiosamente las ONjetas q gestionan estos señores, cobran todos una jugosa subvencion de las fundaciones de un tal George Soros....Q coincidencia....Hay q ver...