Publicitat
Comunicació · 6 de Novembre de 2009. 18:11h.

El Telenotícies silencia la polèmica

No s'ha fet ressò de la polèmica pels càrrecs d'Anna Hernández

El Telenotícies silencia la polèmica

Sáez, Cullell i Terribas durant la comissió de control de la CCMA

El Telenotícies migdia i vespres de TV3 no s'ha fet ressò de la polèmica pels càrrecs d'Anna Hernández, esposa del president de la Generalitat, a la Diputació de Barcelona. El TN tampoc va recollir dijous passat les declaracions de Felip Puig en les que manifestava que ""vostès s'imaginen que la senyora Marta Ferrusola hagués estat regidora d'Urbanisme d'un poble, al mateix temps que consellera del Túnel del Cadí, de la Caixa, del consell comarcal, també tinent d'alcalde d'algun municipi, i que hagués acumulat la presidència de dues empreses municipals?".

El Telenotícies tampoc ha informat dels fets aquest divendres, però sí que ha parlat dels comptes que ha aprovat la Generalitat per l'any vinent, de la crida que ha fet Montilla als empresaris per que lluitin contra la corrupció, la família de Prenafeta afirma que el seu empresonament "ataca" el catalanisme, entre altres temes.

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#28 NO A LA DICTADURA SOCIALISTE, IGUALADA, 09/11/2009 - 07:34

Jo ja fa temps que m'he despertat.
Els socialistes van tenir un bon mestre STALIN que ho controlava tot i va ser un gran Dictador.Hi ha 2 dictadures un es la que el seu nom ja ho diu i una altre que esta disfraçada de la paraula SOCIALISTE

#27 Despertarem algún dia?, Barcelona, 08/11/2009 - 20:56

valles (bcn), treguis la bena dels ulls. La senyora Terribas SEMPRE ha mirat de perjudicar CiU, abans i ara. Fa entrevistes "massatge" als socialistes i aplica el "tercer grau" als convergents. És com Cuní. Com Fuentes. Hi ha videos, per si ho dubte.

#26 joan, manresa, 08/11/2009 - 10:33

I axó és noticia...?? Jjejejejej...Axó es el pa de cada día.Els telenoticies son la veu de l'eficacia socialista i el desprestigui de CiU..La cançó del enfadós..Jejjejej,No voldríen pas enviar al paro als de la fotografía,oi...?Ells també u saben.

#25 valles, bcn, 08/11/2009 - 00:42

No es culpa de LA Sra. Terribas... ella es una persona molt legal, el que pasa es que esta agafada de mans i peus i la boca tapada.La culpa la te la directora d´informatius Rosa Marqueta I la sots directora d´informatius´ la Penin. Aquestas son sociates.

#24 NO a la DICTADURA SOCIALISTA, IGUALADA, 07/11/2009 - 20:14

El Telenotícies silencia la polèmica

No s'ha fet ressò de la polèmica pels càrrecs d'Anna Hernández
PERQUE ESTAN COMPRATS I ATEMORITS PER LA DICTADURA SOCIALISTA
RECORDEM SATALIN