Publicitat
Comunicació · 30 de Març de 2012. 14:40h.

El "tresor" de la CCMA

Homs encoratja els nous membres del consell de govern a mantenir "l'estima" per TV3 i Catalunya Ràdio

El "tresor" de la CCMA

Homs i De Gispert, amb els membres del nou consell de govern de la CCMA

El portaveu del Govern i secretari general de la Presidència, Francesc Homs, ha encoratjat els nous responsables de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) a “continuar mantenint i millorant els nivells de qualitat, seguiment i estima” dels mitjans de comunicació públics del país. “Són un tresor col·lectiu al servei del país, la llengua, la cultura i la identitat nacional, que tenen sentit de servei públic”, ha subratllat.

Homs ha fet aquestes declaracions en l’acte de presa de possessió del nou consell de govern de la CCMA, que presideix Brauli Duart. El nou consell de govern de la CCMA està integrat, a més, pel vicepresident Armand Querol i els consellers Núria Llorach, Antoni Pemán, Xavier Guitart i Josep Vilar.

A més, ha expressat la predisposició del Govern a “trobar mecanismes en el nou contracte programa” de la Corporació que facilitin la tasca dels mitjans públics del país en l’actual context de restricció pressupostària i en aquest context ha demanat un esforç més als nous gestors per mantenir els nivells de qualitat assolits.

“A vostès els tocarà fer de la línia encetada la quadratura del cercle, mantenir la qualitat i l’audiència de la televisió i la ràdio públiques amb un pressupost que es restringeix. No ens agrada, però és una realitat com un temple”, ha assenyalat.

Finalment, el portaveu ha felicitat i agraït la tasca dels consellers sortints de la CCMA i del seu president, Enric Marín, per la“professionalitat” amb què han exercit el seu mandat, en una situació pressupostària complicada. “Han deixat el llistó molt alt”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat