Publicitat
Comunicació · 6 de Desembre de 2010. 13:49h.

El tripartit deu dos anys de subvencions a una emissora de la Catalunya Nord

Solidaritat reclama les quantitats "amb caràcter d'urgència"

El tripartit deu dos anys de subvencions a una emissora de la Catalunya Nord

Strubell, a Ràdio Arrels

El diputat electe de Solidaritat Catalana per la Independència (SI) a Girona Toni Strubell i el secretari general d’Unitat Catalana, Brice Lafontaine han fet una crida conjunta urgent al govern de la Generalitat de Catalunya perquè pagui a Ràdio Arrels Catalunya Nord les subvencions que deu de 2009 i 2010.

Strubell i Lafontaine han denunciat les dificultats financeres que passa l'emissora i han reclamat que “amb caràcter d’urgència” el Govern de Catalunya pagui la quantitat de 52.200 euros corresponents a la subvenció de 2010 i també la part de la subvenció de 2009 que encara no s’ha fet efectiva.

Segons ells, aquesta situació "posa en perill la continuïtat de l’emissora de parla catalana que entrarà en una greu crisi si no rep les subvencions compromeses". Després de veure’s obligada a acomiadar un treballador, Ràdio Arrels ha fet una crida desesperada a tots els patriotes dels Països Catalans perquè l’ajudin econòmicament. Solidaritat Catalana per la Independència i Unitat Catalana s'han sumat a aquesta crida per ajudar aquesta ràdio que contribueix diàriament a la supervivència de la llengua catalana a la Catalunya del Nord.

Tanmateix Strubell ha denunciat que mentre s’està donant aquesta situació, aquesta mateixa setmana, el vicepresident del govern de Catalunya, Josep-Lluís Carod-Rovira, ha aprovat tot un paquet de subvencions "xocants" com per exemple atorgar 182.000 euros per un “pla de tecnificació i promoció del patinatge a Sud-amèrica, Centre-amèrica i Àfrica”.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 lobo, barcelona, 10/12/2010 - 17:28

para segun que cosas se retrasa y para las suya va como un formala 1 es un geta

#6 Caradura, -Rovira, 08/12/2010 - 16:06

La intención de Carod y de ERC era establecer una red de compra de votos mediante las subvenciones ( = caciquismo), pero les ha salido bastante rana. Eso si que es ser cornut i pagar el beure!

#5 Gavatxo, Port Bou, 08/12/2010 - 16:03

Se ve que los que siempre han vivido de subvenciones (aportación dineraria voluntaria por parte de la administración), ahora se creen con derecho a exigirlas sí o sí.
¡Carod, qué bueno que viniste!

#4 ana maria , vilanova i la geltru, 07/12/2010 - 21:00

venga guapos todas las ayudas que haveis dado a los moros , ahora que os las devuelvan para poder pagar lo que deveis , o lo tendremos que pagar entre todos los españoles ? como estamos haciendo ? por que ayudas a los españoles no haveis dado apenas pero a los moros joder , a si estamos , arruinados

#3 Fran, Llinars, 06/12/2010 - 22:49

Aixo es un desproposit. Han donat tanta subvencion q s´han quedat sense diners i ara fins i tot els xucladors d diners publics els hi reclamen d manera exigent. El "pais" d Pep Guardiola es massa petit.