Publicitat
Comunicació · 11 de Març de 2014. 14:36h.

El tuit de Toni Albà per commemorar l'11-M

"Que res no ens encegui: l'Estado Español ha causat més morts al llarg de la història que tots els grups terroristes junts"

El tuit de Toni Albà per commemorar l'11-M

Toni Albà

L'actor i ara també col·laborador d'Els Matins de TV3, Toni Albà, ha provocat enrenou a twitter en demanar, amb motiu del desè aniversari dels atemptats de l'11-M, "que res no ens encegui: l'Estado Español ha causat més morts al llarg de la història que tots els grups terroristes junts". Els atemptats a Madrid de l'11 de març del 2004 van provocar prop de 200 morts i gairebé 2.000 ferits.

Aquestes paraules han generat tota mena de respostes, però Albà ha instat els crítics a "demostrar que el que jo dic no és cert". "Si dic: l'Estat Francès ha causat més morts al llarg de la història que tots els atemptats terroristes a França, què dius?", ha insistit, tot i matisar que les seves crítiques només van dirigides en aquest cas a l'Estat "que em vol sotmès".

Albà també troba "curiós que només per dir veritats com cases de pagès em critiqueu els súbdits de l'estat al qual acuso…". Tot i deixar clar que "jo no justifico cap mort per terrorisme", l'actor ha sentenciat que "les veritats només ofenen els culpables i els seus defensors".

L'imitador del Rei Joan Carles a 'Polònia' ha estat motiu de diverses polèmiques per les seves declaracions: l'última, el passat mes de gener, després d'afirmar en un acte de l'ANC que "Espanya ens odia". Anteriorment, ja havia demanat boicotejar Carmen Machi per signar un manifest federalista, fet que va 'encendre' el Teatre Lliure, on l'actriu protagonitzava una obra.

Toni Albà, igualment, va afirmar que l'expresidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, és "infinitament curta". Al periodista Gregorio Morán el va titllar de "colonitzador" així com de "comunista perdona vides". També a la periodista Merche Negro la va tractar de "colonitzadora", a més d'advertir-la que "Catalunya sigui el teu poble depèn de la teva actitud".

Ja al 2010, Albà considerava que "l'espanyol mitjà és un home feliç perquè penso que és bastant ignorant i, per tant, això el fa feliç". Finalment, també ha tractat el diputat de C's, Jordi Cañas, d'"alienat" o Peces-Barba -un cop mort- de "gran fill de puta". Els Matins de TV3 ha incorporat l'actor com a col·laborador. Albà participa habitualment els divendres en la tertúlia del migdia del programa, on generalment s'acostumen a tractar temes de societat.

Piulada

Publicitat
Publicitat

186 Comentaris

Publicitat
#171 espigol47, Barcelona, 13/03/2014 - 18:38

¿Acás es mentida? No diré que soni bé, però molt pitjor son els comentaris del Exmo. ROUCO VARELA, que de pastor de l'Esglesia no en te res; mes aviat es un dimoni piròman de les entranyes personals. Quin fàstic de Cardenal que predica l'odi, el rencor i la vengança; L'haurien d'EXCOMULGAR

#170 enric, barcelona, 12/03/2014 - 23:13

El fet de que hagin fitxat al Sr. Alba com a col.laborador de TV3 demostra els nivells de sectarisme i estultícia als que ha arribat aquesta televisió. I pensar que la paguem entre tots...

#169 Alvaro, Bcn Española, 12/03/2014 - 22:58

EL PEOR DE LOS BUFONES...

#168 Brado, Barcelona, 12/03/2014 - 22:25

Me temo que lo que mas muertos ha causado en la historia han sido los descerebrados que siempre buscaron el poder.

#167 julian, bcn, 12/03/2014 - 20:15

Quien siembra odio, recoge tempestades!