Publicitat
Comunicació · 27 de Maig de 2015. 15:12h.

‘El Yoyas’ ja és regidor

L'exconcursant de Gran Hermano obté representació a Vilanova del Camí

‘El Yoyas’ ja és regidor

Carlos Navarro, 'el Yoyas'

L'exconcursant de Gran Hermano, Carlos Navarro -més conegut com 'El Yoyas'- ha aconseguit ser regidor a l'Ajuntament de Vilanova del Camí (Barcelona), on encapçalava la llista de Decideix (Dret, Ciutadania i Democràcia). Obtenir el 6,20% dels vots ha estat suficient perquè 'El Yoyas' -que anteriorment havia donat suport a C's- es converteixi en nou representant del consistori.

Navarro formarà part d'un consistori molt fragmentat en el qual la primera força és V Vilanova365, una escissió del PSC encapçalada per l'actual alcaldessa Vanessa González, seguit per PSC-CP, VA!, IPV-VV, ERC-SV-AM i CiU. Partits com el PP, ICV-EUiA i PxC queden fora del consistori.

'El Yoyas' es va fer famós a l'Estat després de participar en la segona edició de Gran Hermano i ser el primer expulsat per l'organització del programa. El motiu va ser que alguns van veure violència de gènere en la relació que mantenia amb la seva parella, amb la qual encara segueix 15 anys més tard, sent una de les poques relacions consolidades que han sorgit del ‘reality’.

Malgrat que tots dos ho van negar i van al·legar que es tractava de 'jocs', Telecinco va decidir doblegar-se a les pressions i expulsar-lo fulminantment del concurs, on va deixar, entre d'altres, frases 'mítiques' com “te pego dos yoyas!” o “hazme un colacao!".

Tot i això, la mateixa cadena que l’havia assenyalat com a presumpte maltractador no va dubtar a potenciar-lo més tard, convertint-lo en col·laborador de programes de gran audiència, com 'Crónicas Marcianas'. En un d'aquests programes va colpejar amb el micròfon en el cap a un jove que criticava a la seva parella.

Un altre episodi polèmic es va produir anys més tard, quan en una tertúlia de caràcter polític a Canal Català, va mantenir un enfrontament amb la representant del col·lectiu musulmà en el programa. "Que te pires a la Meca!”, “Una mierda para ti” o “ponte el pañuelo en la boca" van ser alguns dels insults que li va dedicar el Yoyas.

Publicitat
Publicitat

38 Comentaris

Publicitat
#27 marc, calafell, 28/05/2015 - 13:23

Eso que dice el artículo "de que se hizo famoso en el estado" el yoyas, no sabía que Carlos había estado participando en un reality en hacienda, la dirección de medio ambiente o el ministerio de vivienda. Creo que estuvo actuando en un programa español, que se veía en toda España, incluido Cataluña.

#26 pilar, barna, 28/05/2015 - 11:16

De pa potser no en tindrem, però el que és el circ, el tenim assegurat

#25 Jesús, Murcia, 28/05/2015 - 10:17

No es porque sea de C's, partido con el que apenas comulgo, pero es una pena que una persona tan mal preparada políticamente tenga un cargo público. No me explico como C's ha permitido esto. En fin, ellos sabrán. En cuanto empiece a decir y hacer tonterías ya se arrepentirán.

#24 Pere Pau \\*//, Can Repixa a la Vies, 28/05/2015 - 08:42

Diuen que tenim els governants que ens mereixem; en molts casos i en aquest en concret no crec que s'ho mereixin els pobres vilanovins, però més de quatre l'hauran votat.

#23 collsacabra, guilleries, 28/05/2015 - 07:46

Er yoyasss! Jajaaaa , torna al pueblo