Publicitat
Comunicació · 15 de Juny de 2011. 23:16h.

"Els aldarulls els ha sembrat TV3"

Manuel Trallero anuncia que deixa el periodisme per sempre

"Els aldarulls els ha sembrat TV3"

Trallero, durant la xerrada

L'excol·laborador de La Vanguardia i e-notícies, Manuel Trallero, en un sopar al Círculo Ecuestre sobre la llibertat de premsa a Catalunya, ha culpat TV3 dels incidents d'aquest dimecres al Parlament.

Trallero ha afirmat que el que ha passat "és el que ha sembrat TV3 durant molts anys". "Posar-se amb l'accent del senyor Montilla o amb el senyor Mas és gravíssim, això no passa a cap país civilitzat del món", ha explicat en referència al Polònia.

El periodista ha lamentat que "s'ha perdut el respecte institucional" i ha dit que "s'han travessat unes línies vermelles que no s'haurien d'haver travessat mai. Ho dic pel Polònia, pel Crackòvia".

Precisament, Trallero ha criticat un dels 'pares' dels programes citats, Toni Soler. L'escriptor ha explicat que ell mateix, José Antich, director de La Vanguardia i Soler, que havia d'escriure una crònica, van assistir a una conferència de Josep Antoni Duran i Lleida a la Universitat de Barcelona.

"En acabat, el senyor Antich va dir una sèrie de coses sobre la conferència i l'endemà, a la crònica del senyor Toni Soler, es podia llegir paraula per paraula el que havia dit Pepe Antich sobre la conferència. Clar, i ara que surti fent-se el graciós, home…", ha comentat abans d'afegir que el millor de Barcelona "és que tots ens hem vist alguna vegada en pijama, no?".

D'altra banda, el periodista ha anunciat també, en el torn de preguntes, que "no" té intenció de tornar al periodisme, però ha admès que està escrivint un llibre d'investigació sobre el cas Palau.

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#30 calvin , 29, 17/06/2011 - 09:34

Qui ha de dimitir és la cúpula de Catalunya Radio i de TV3, informatius i direcció, son els impulsors dels "indignats"?, jo més aviat diria delinqüents.
Polònia és un programa d'humor que només es veu un cop per setmana, el telenoticies diversos cops al dia.

#30.1 Ramon, Barcelona (Barcelonès), 17/06/2011 - 11:26

Des del primer dia els reporters de TV3 van parlar de l'acampada en un to absolutament reentusiasmadíssim. Doncs mireu a on ha arribat l'entusiasme. No demano que hi hagi informadors antiindignats, sinó que els que hi ha respectin el codi deontològic i no facin informacions parcialistes.

#29 apm, mon mundial, 17/06/2011 - 09:28

Relacionar Polonia amb el que ha passat al Parlament demostra que el "genero" que fuman alguns esta caducat haurien de canviar de camell o de marca, es inaudit, la satira sempre es una mica ofensiva per qui la reb i els politics per la seva propia feina saben que estan exposats permanentment

#28 víctor, bcn, 17/06/2011 - 01:42

Antich és un dels periodistes més pobres intel·lectualment que he escoltat mai. Soler és molt més intel·ligent, rigorós i imaginatiu que Antich, així que Trallero em permetrà que li negui tota credibilitat. Per cert, informis. Al Regne Unit hi ha tradició de fer burla dels polítics.

#27 Daseerrout, BCN, 16/06/2011 - 21:53

Molt bé Sr. Trallero "algú ho havia de dir". Canvi inmediat a la cúpula de Cat. Ràdio i TV3. El tractament informatiu que estan donant als incidents d'ahir van destinats a justificar la violència dels Indignats.

#26 Potaroig, Tàrrega, 16/06/2011 - 18:33

El Trallero li sobra TV3, li fà nosa per la seva 8TV.

Visca Polónia i Cracovia, visca Toni Soler.

Jordi Potaroig.