Comunicació · 5 d'Octubre de 2013. 09:56h.

Els anglesos vénen pel sexe

"Quan marxem, a la ciutat la coneixeran com Follalona!", diuen a l'MTV

La cadena MTV ha emès un nou episodi de la sèrie Geordie Shore -una espècie de Gran Hermano anglès- on els protagonistes del reality viatgen a Barcelona per passar uns dies de festa.

"L'Ana diu que ens en anem cap a Barcelona! Quan marxem, a la ciutat la coneixeran com Follalona!", exclama un dels concursant abans d'empendre el viatge. 

Un cop arriben a la capital catalana i s'instal·len a l'apartament, van a donar un tomb turístic amb el cotxe i apareixen fent ziga-zagues pel centre de la ciutat. 

Després d'apendre unes lliçons de castellà basades en el sexe, Charlotte i Vicky visiten la Sagrada Família, tot i que l'anomenen "una espècie de catedral enorme". "Segur que la van fer uns paios molt llestos", afegeixen. 

Minuts després es reuneixen amb un grup d'amics, que estan de comiat de solter, i els hi diuen: "I això és l'únic que cal veure a Barcelona -assenyalant el temple de Gaudí-. I ara a emborratxar-se!".

Durant el programa apareix diverses vegades una estelada, però no expliquen el significat de la bandera independentista. En un altre moment del capítol, Holly porta de festa un grup de persones d'un bar a un altre cantant "alcohol!, volem més alcohol!".

Imatge del programa

80 Comentaris

#61 ccc, bcn, 08/10/2013 - 08:27

aquests de Gordie Shore són 'esperpentos', però es veritat q Anglaterra tenen aquesta imatge de BCN, festa, alcohol i sexe.

#60 ambaixadorCAT, Bristol, Figueres, 07/10/2013 - 16:22

que vinguin, beguin als bars i follin a l'hotel. Cap problema. Però si es pixen al carrer, multa al canto.

També m'agradaria reivindicar que hi ha molts anglesos interessats en la cultura catalana, com és el cas d'un excompany de pis que vaig tenir a Bristol, i en general ens entenen.

#59 Pepfort, Tarragona, 07/10/2013 - 15:56

Espero que si algun dia sóm independents fem un bon rentat d'imatge de Catalunya, perquè la veritat es que no se que es pensen que és això els estrangers, que es busquin un altre lloc per fer el ruc.

#58 JosepPages(Cardedeu , VALLES ORIENTAL, 06/10/2013 - 22:25

Els Anglesos al posar la Estelada donen suport ala Independencia de Catalunya .Per molestar perjudicar al Govern Espanyol ques va ficar amb El Peñon de Gibraltar TOT lo que sigui molestar a España a RAJOY al P.P. els hufaran encantado he

#57 Xavi, Barcelona, 06/10/2013 - 12:05

Tenim el que ens mereixem
Els barcelonins som una colla de titelletes a mans de governants i molts estan superorgullosos perquè la ciutat es coneix arreu del món.
Sabeu què passa si pixeu o bebeu alcohol al carrer de qualsevol ciutat europea civilitzada? Us cobren una multa per recordar tota la vida