Publicitat
Comunicació · 10 de Març de 2020. 09:52h.

Els canvis d'opinió de Pilar Rahola

La col·laboradora de TV3 passa de defensar que "l'espai públic és de tots" a dir que els de la Meridiana "són magnífics"

La col·laboradora de TV3 Pilar Rahola ha passat de defensar que "no es pot ocupar" l'espai públic quan els indignats van acampar a Plaça Catalunya l'any 2011 a solidaritzar-se amb els manifestants que tallen la Meridiana des de fa 148 nits, dir que "són magnífics" i enviar-los petons des del plató del programa Preguntes Freqüents de la televisió pública.

Rahola va afirmar el maig del 2011 a Els matins de TV3 que "hi ha motius per indignar-se", però va advertir que "no es pot ocupar permanentment l'espai públic". "No es pot oblidar que ocupar indiscriminadament l'espai públic que és de tots" va sentenciar l'escriptora, que va recordar que "hem trigat 2 o 3.000 anys en saber que el carrer era de tots. Ocupar-lo indiscriminadament per noble que sigui implica danys a tercers".

També es va dirigir a l'aleshores líder d'ICV, Joan Herrera, i li va reclamar que deixés el cotxe oficial i marxés a Plaça Catalunya: "Què fa vostè amb un sistema que no és democràtic? Vagi vostè a la Plaça Catalunya, quedi-s'hi i deixi de representar els ciutadans". "Si vostè no creu en el sistema democràtic del qual hi viu, qui caram hi creurà?", li va etzibar.

Finalment, va exposar que "si demà passat aquests xicots se'n van de la Plaça Catalunya i arriba la Cienciologia i ocupa la plaça, els traurem?" "Si ve un grup d'extrema dreta, els traurem de la plaça o tenen dret? Si acampar es converteix en carta de naturalesa, això és un problema", va concloure.

D'altra banda, l'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, va justificar el tall a la Jonquera organitzat per Tsunami Democràtic que va bloquejar el principal pas de mercaderies a França des de primera hora d'aquest dilluns.

Puigdemont va afirmar a Twitter que "a vegades les molèsties d'un tall de carretera estalvien molèsties majors". L'any 2010, però, Puigdemont va trobar "lamentable" els talls a les carreteres durant la vaga general. "Això dels piquets que barren el pas, que impedeixen serveis, etc., em sembla lamentable" va escriure aleshores.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 victoria EscuerPerez, Barcelona, 11/03/2020 - 23:55

No ha canviat d opinió, una cosa es acampar permanentment, l altre és manifestar se pacificament 2 hores al dia,
No te res a veure

#5 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 10/03/2020 - 13:17

La Mare Carbassera, tota una professional de la dignitat tarificada, es com els boy scouts : amb el taximetre sempre a punt i cosmopolita com els d´Uber, amb preus sotmesos a la la llei d´oferta i demanda. Amb extres apart

La Catalunya que tenim seria dificilment explicable sense ella.

#4 Fer, SABADELL, 10/03/2020 - 12:46

Esta señora es como la Bea Bulos, si le pagan canta por bulerias

#3 Pan con tomate y jamón Ibérico, Catalaunia quo vadis?, 10/03/2020 - 11:59

Es "La Bien pagá..." por hacer el papel de "Rosa de Tokio..." en la propaganda de guerra del separatismo...

No es que... como ellos dicen, se enfrentan "al estado opresor" a quienes realmente insultan, menosprecian y odian... es a los españoles...

#2 TARARÁ, Barcelona, 10/03/2020 - 11:48

El que digui aquesta dona no té valor, una caragirada que segons bufi el vent, pot tornar a dir tot el contrari sense cap vergonya