Publicitat
Comunicació · 28 de Setembre de 2009. 12:04h.

Els 'controlats' passen comptes amb Bolaño

"Vergonya"; "incompetent"; "inútil"; "pervers"; "patètic"; "carca"; "infumable" o "horrorós"

Els 'controlats' passen comptes amb Bolaño

Bolaño, amb Montilla, en una imatge d'arxiu

Tres dels columnistes controlats pel Govern i l'excap de comunicació d l'Executiu català, Toni Bolaño, s'han vist les cares en el programa El món a RAC 1. Bolaño ha defensat que els informes buscaven "saber quins són els punts febles que té la Generalitat". "En cap moment es van fer llistes de periodistes. No era la intenció d’aquest informe", ha deixat clar.
 
"Només tres preguntes: es va analitzar l’opinió dels opinadors? Sí. Es va construir una política de comunicació arran d’aquest informe? Sí. Es van pressionar els periodistes per les seves opinions? No", ha explicat l'excap de comunicació de Montilla.

Per la seva banda, el columnista Vicenç Villatoro ha manifestat que "em sembla un informe incompetent, em sembla un informe que té una visió del món que menysprea la feina dels periodistes. "Quan el govern encarrega informes és per actuar", ha considerat.

"En Bolaño defensa un informe sobre arguments i aquest és un informe sobre argumentadors", ha dit, a més de lamentar que "aquest informe és inútil i pervers i no és el que diu Toni Bolaño".
 
Pilar Rahola ho ha considerat "una vergonya. Han descobert l’ou de Colom". "Tinc dret a saber qui l’ha encarregat i sota quina finalitat, perquè s’ha pagat amb diner públic", ha afegit, a més de considerar l'informe "pobre, patètic i molt carca".
 
"Aquest informe, tant si el vas encarregar tu com un col·lega teu, és absolutament infumable. És una anàlisi de persones i actituds", li ha retret a Bolaño.

Finalment, Antoni Puigverd ha confessat que "estic molt afectat. Els analitzadors polítics intentem ser al màxim de profunds i objectius possibles, i em sembla horrorós que s’hagi fet això". "Em sap molt de greu perquè és una síntesi molt esbiaixada del que jo vaig dir", ha lamentat, a més de sentenciar que "no puc admetre que es doni per fet una cosa que no vaig fer."

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#29 Brenda Blethyn, Vic, 29/09/2009 - 11:02

Em pregunto qui ha imposat Bolaño a moltes tertúlies radiofòniques... És un personatge gris, llepaculs del govern i parla fatal. Bolaño, ¿has vist La vida de los otros? Doncs mira-te-la, te la recomano.

#28 Civis, Sant Cugat, 29/09/2009 - 10:53

Lamantable, ningú ha vist l'informe i tothom opina...

#27 Jordi, Barcelona, 29/09/2009 - 09:52

Però a veure, amb el responsable de formació que tenen els socialistes al partit, quin tipus d'individus voleu que els surtin?

#26 Jofre, Viladecavalls, 29/09/2009 - 07:43

Toni Bolaño, t´han ben enxampat. I després donaràs lliçons de progre i demòcrata, oi, petit membre de la Stassi!

#25 Pepeillo, Barcelona, 29/09/2009 - 06:20

El més positiu de tot això és que peti a qui li peti, CiU treurà MAJORIA ABSOLUTA. Es palpa a tot arreu. Res a dir, no? Estant dilapidant la confiança delscatalalns a tot arreu