Publicitat

Els treballadors de la cadena exigeixen “solucions urgents per als problemes de finançament”

Els de TV3 ploren

Concentració dels treballadors de TV3 i Catalunya Ràdio (foto: comitè d'empresa de TV3)

Els comitès d’empresa de TV3 i Catalunya Ràdio s’han concentrat aquests dimecres a les portes dels estudis de la cadena pública per exigir “solucions urgents per als problemes de finançament” i reclamar que s’aturin les “retallades de producció i programació”. El pressupost de la CCMA per al 2017 va ser de 302,4 milions d’euros i la plantilla de TV3 i Catalunya Ràdio és de gairebé 2.300 professionals.

La protesta dels treballadors es produeix malgrat les crítiques d’una part de la societat catalana pel biaix informatiu i el seu suport al procés independentista. Els comitès d’empresa han exigit a la direcció que “aturi el pla de desmantellament de TV3 i Catalunya Ràdio” i que “no faci el joc als que volen aniquilar el servei públic de radiodifusió de Catalunya i arruïnar el sector audiovisual”.

En la concentració han participat directors de programes, productors, redactors, guionistes, lingüistes i traductors, entre d’altres, per demanar que s’atengui “amb urgència l’impacte del nou IVA en el pressupost de la CCMA”.

La presidenta del comitè d’empresa de TV3, Roser Mercadé,ha advertit que “estem perdent espai, estem perdent audiència, estem perdent credibilitat, i també estem perdent entreteniment de qualitat”. ”Aquests espais que es perden queden ocupats per altres ofertes”, ha afegit.

De la seva banda, el president dels productors audiovisuals, Raimon Masllorens, ha considerat que “aquestes decisions que s’estan prenent possiblement siguin carregar-se tot un sector i carregar-se la televisió pública d’aquest país”.

Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#33 Pilar, Bellaterra, 09/02/2018 - 14:58

TV3 y Cat Radio han copado los puestos clave por independentistas, que poco a poco han desplazado a cualquier voz dicrepante. Pierden credibilidad porque su sectarismo es muy descarado. Sólo ver la entrevista a Iceta por Sanchis, o la de FAQ a Arrimadas
Una audiencia máx de 2millones de personas en lugar de 7,5. Ustedes sólos se han hundido

#32 Jesus.Cierre TV3% YA., ESPLUGUES DE LLOBREGAT, 08/02/2018 - 18:15

Enfrente de TV3% , está el HOSPITAL MOISES BROGGI , URGENCIAS saturadas , camillas en los pasillos, de 3 a 5 dias para asignar habitación , quirofános saturados . PIDO el cierre inmediato de TV3% y el presupuesto destinarlo a SANIDAD .

#31 Rogeli, Tornabous, 08/02/2018 - 16:31

Panda de vagos.

#30 José Méndez, Lérida, 08/02/2018 - 16:02

Hay que descuartizar este engendro sectario televisivo, hay que entrar por la fuerza a los estudios de este infame canal y rebentarlos a patadas. Incluso la Unión Europea, aunque no pueda decirlo públicamente, desea que, por las buenas o por las malas, esta semilla totalitaria del separatismo catalán desaparezca, para alivio de los demócratas.

#29 Tirant, Begur, 08/02/2018 - 14:03

Us imagineu quan desaparegui TV3, els domats per TV3 obriràn la seva ment lobotomitzada pels propagandistes sobiranistes i veuran lo maco que es viure sense un altaveu continu al seu cap que els hi diu lo dolents que son els espanyols, lo bons que son els sobiranistes...quina pau per l'ànima poder pensar per un mateix.