Publicitat
Comunicació · 8 de Novembre de 2020. 17:44h.

"Els diners que Antich i Rahola han arribat a endur-se'n ningú no se'ls pot imaginar"

El periodista Salvador Sostres: "A més volent donar lliçons de solidaritat i de justícia als altres"

"Els diners que Antich i Rahola han arribat a endur-se'n ningú no se'ls pot imaginar"

El periodista Salvador Sostres ha afirmat que els diners que ha cobrat Pilar Rahola i José Antich "ningú no se'ls pot imaginar" i ha apuntat que no hi ha "ni un sol moment, ni un de sol, en què hagin aportat més del que han cobrat".

Sostres, en un article publicat al Diari de Girona anomenat 'Això el Sanchis ho pagarà' també considera que "quan Rahola diu que s'ha fet pública una conversa telefònica privada no té raó", ja que "els afers de la seva conversa eren manifestament públics, deshonestos i antidemocràtics".

"Si tu agafes les trajectòries d'Antich i Rahola no trobaràs ni un sol moment, ni un de sol, en què hagin aportat més del que han cobrat, i a més volent donar lliçons de solidaritat i de justícia als altres. Els diners que cadascun dels dos a la seva manera han arribat a endur-se'n ningú no se'ls pot imaginar" assegura Sostres en l'article.

El periodista i tertulià també manifesta que "quan Rahola diu que s'ha fet pública una telefonada privada no té raó. Una conversa privada és una conversa sobre afers privats, i els afers de la seva conversa eren manifestament públics, deshonestos i antidemocràtics".

"Una conversa sobre sexe és una conversa privada sempre que no contingui amenaces de violació. Una conversa política és una conversa privada sempre que no desvetlli un tràfic d'influències o la intimidació de periodistes. Que un expresident de la Generalitat, líder encara del principal partit del Govern, i una tertuliana, parlin en termes de «ja ho pagarà» del director d'una televisió pública no és privat sinó públic i jo diria que delictiu" apunta.

"Puigdemont, Rahola i Antich. Molts hi veuen tres soldats, però només són tres assumptes estrictament personals. Només cal veure a quin diari digital va a parar el gruix de la part de les subvencions que Junts controla de la Diputació de Barcelona, i qui paga i com el canal de Youtube de Pilar Rahola, creat per compensar la davallada d'ingressos de TV3" diu.

Sostres també desvela que "fa mesos que Carles Puigdemont intenta destituir Sanchis com a represàlia per 'les coses de la Pilar' i perquè troba que no li fa prou propaganda. També vol destituir Saül Gordillo de director de Catalunya Ràdio perquè el considera un ariet d'Esquerra".

"Antich, Puigdemont i Rahola són tres cares més depriments d'una mateixa derrota. Esgotats els arguments contra el mur de la realitat, ja només els queda treure les navalles. Som en la fase de l'esfondrament i del pillatge descarnat" assegura Sostres.

Publicitat
Publicitat

35 Comentaris

Publicitat
#22 Juli Loras, Tortosa, 10/11/2020 - 10:27

No defenso Antich ni Rahola, però vaja exemple de "periodista" que heu agafat: Sostres l'energumen fatxa.

#21 M, Sabadell, 09/11/2020 - 13:46

Todo el mundo sabe que la tabarra del independentismo solo es para llenarse los bolsillos unos cuantos enchufados (que hacen lo que sea con tal de seguir cobrando), y luego están los tontos útiles, que se han creído todo el montaje, y siguen apoyando que sus amados líderes vivan a cuerpo de rey a su costa.

#20 Pepe, Barcelona, 09/11/2020 - 13:19

Rahola y Antich.
Pin y Pon.
Pili y Mili.
Zipi y Zape.

#20.1 Pero..., Barna, 10/11/2020 - 17:46

Pero tenen la gana de Carpanta.

#19 Joan, BCN, 09/11/2020 - 11:29

El problema és que el Sostres te tanta credibilitat com l'Eduardo Inda.

#19.1 sergi m., Barcelona, 09/11/2020 - 13:49

al mateix nivell de credibilitat que la teva doncs.

#19.2 Soloesmiopinion, Tabarnia, 09/11/2020 - 14:28

En cualquier caso, mucha más credibilidad que tú, el Govern, y toda su camarilla de medios hipersubvencionados.

#19.3 David, FOLGUEROLES, 09/11/2020 - 14:58

¿Que dius Joan? ¿Un tío de un pueblo de Zamora, como posiblemente eres tú, defiendo a estas fulanos? ¡Lo que me quedaba por ver, a dónde hemos llegado con el colaboracionismo!

#18 PUTIN, Moscú, 09/11/2020 - 08:11

[traducción automático del ruso]

Mi marioneta preferida ha perdido! qué voy a hacer ahora? cómo destruiré la OTAN y la U.E.? sólo me quedan los tonti.cos del Brexit, los indepes catalanes, Le Pen, Maduro de Venezuela... pecata minuta!

ay aquellos tiempos cuando era jefe del KGB y ametrallaba a los que huían del Paraíso Socialista !