Publicitat
Comunicació · 25 de Setembre de 2012. 08:48h.

Els EUA veuen possible la independència

"Catalonia says it may proclaim independence", segons el diari de les Forces Armades

Els EUA veuen possible la independència

Captura de la web del diari 'Stars and Stripes'

El diari de la forces armades nord-americanes Stars and Stripes publica un article amb el títol 'Spanish region of Catalonia says it may proclaim independence', on explica que "Catalunya pot declarar la independència" després de les properes eleccions catalanes.

El digital reprodueix les paraules del portaveu del govern català, Francesc Homs, que va dir que Catalunya ha pres “un camí sense retorn" cap a la independència, i que els possibles mecanismes per aconseguir-ho seran un referèndum o una proclamació unilateral d'independència des del Parlament català després de les eleccions.

També es fa ressò de la reunió Mas-Rajoy a la Moncloa i diu que "Madrid s'ha negat fins i tot a concedir més poders financers a Catalunya" i que els diners catalans es transfereixen a les regions més pobres de l’estat.

D'altra banda, també informa de les declaracions de la presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, que ahir va dir que unes eleccions plebiscitàries serien "il·legals".

Stars and Stripes és una capçalera històrica dels Estats Units, finançada pel departament de Defensa nord-americà –però amb independència editorial–, que informa de notícies d'interès per als membres de l'exèrcit nord-americà.

Publicitat
Publicitat

41 Comentaris

Publicitat
#27 Kropotkin, Vic, 25/09/2012 - 22:19

El articulo se limita a reflejar las opiniones de Homs. No se posiciona de ninguna manera. Recomiendo los cursos de inglés de Home English o algo parecido. Vaya chapuceros.

#26 paula, matadepera, 25/09/2012 - 17:28

I NOSALTRES TAMBE.

VISCA CATALUNYA LLIURE ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

#25 luisón, asturies, 25/09/2012 - 16:40

¡ visca Catalunya lliure...!

#24 jose manuel, madrid, 25/09/2012 - 15:38

Mal movimiento señor Mas. Mate en tres jugadas.

#23 Spanish region of Catalonia, Barcelona city of Spain, 25/09/2012 - 14:49

Veo que sois tan españoles como los demás. No sabemos inglés
"La región española de Cataluña dice que puede proclamar la independencia"