Publicitat
Comunicació · 22 de Setembre de 2009. 21:44h.

Els fitxatges frustrats a la CCMA de Rosa Cullell

La directora general va donar carbasses a dues persones després d'aparaular la seva incorporació

Els fitxatges frustrats a la CCMA de Rosa Cullell

Rosa Cullell, amb Albert Sáez, durant una comissió de control

La directora general de la CCMA, Rosa Cullell, està fent amics des de la seva arribada al càrrec. Almenys en dos casos va sondejar -i pactar- el nomenament de persones que després no es va dur a terme. El darrer va ser el del director de la Cadena Ser a Catalunya, Josep Maria Girona, que va ser consultat per a fer-se càrrec de la direcció de Catalunya Ràdio en substitució d'Oleguer Sarsanedas.

Fonts que van estar al corren de les negociacions han explicat que havien mantingut tres reunions i fins i tot s'havien posat d'acord en el tema econòmic, a qüestió més delicada en tot procés de contractació laboral, sobretot en mitjans públics.

Girona, com Ramon Mateu, també va ser contactat per Aurora Catà, sòcia de l'empesa de caçatalents i només estava pendent de fer-se públic el seu nom. Però aleshores va transcendir que el nom escollit era Ramon Mateu, fins aleshores a Onda Cero. Mateu i Catà, com ja va informar aquest diari, havien tingut relacions professionals a RTVE.

Però no és la primera ocasió que Rosa Cullell dóna carbasses a un eventual directiu de la Corpo. En el procés per a trobar director de TV3 va sondejar l'antic directiu de la casa Joan Carles Raventós, ara a l'empresa de Sandro Rosell.

Raventós -un expert en gestió àudiovisual- també va arribar a un acord, fins i tot durant el cap de setmana abans del seu suposat nomenament, va tenir una última reunió amb Cullell per a tancar tots els serrells. L'acord, com en el cas de Josep Maria Girona, també era en ferm, però l'endemà es va anunciar que la directora de TV3 seria Mònica Terribas.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Enric, Barcelona, 23/09/2009 - 17:23

Qui sí va incorporar va ser a Raimon Bergos,que ja treballava amb ell al Liceu. Pensa -com a mínim- donar la cara ? I el Consell de la Corpo?

#2 multipotas, BCN, 23/09/2009 - 12:41

y dijo el Maragalll........ haremos una Cataluña que no la conocera ni la madre que la pario....!!

#1 Carles, Reus, 23/09/2009 - 09:33

Osti el Girona!!! , el cacic d\'Alcover, sociata desvergonyit i una titella del Josep MªMartí. només haguès faltat aquest a Cat Radio llavors sí que haguesin fer els informatius amb castellà i tot