Publicitat
Comunicació · 21 de Juny de 2021. 21:25h.

"Els indults no li sortiran bé a Pedro Sánchez"

Miquel Giménez, periodista: "Dintre de dos anys perdrà les eleccions"

"Els indults no li sortiran bé a Pedro Sánchez"

Miquel Giménez, amb el seu llibre sobre el PSC, en una foto d'arxiu

El periodista Miquel Giménez ha afirmat en una entrevista al canal de Youtube de Xavier Rius que "Pedro Sánchez no guanyarà les eleccions", però, segons ell, no serà pels indults sinó per "una raó d'ordre econòmic". "La gent viurà pitjor que ara d'aquí a dos anys", ha sentenciat.

Giménez creu que la mesura de gràcia "no li sortirà bé a Pedro Sánchez" perquè "hi haurà divisió d'opinions" i, en aquest sentit ha recordat que "als independentistes no els hi agrada" i "als constitucionalistes ens agrada molt menys". "Ningú en el conjunt d'Espanya que sigui votant socialista de tota la vida aprovarà això", ha sentenciat.

També ha qualificat de "matrimoni de conveniència" la relació dels socialistes espanyols amb Esquerra i ha recordat que "Sánchez necessita els vots d'Esquerra al Congrés". "Li interessa estar a bé amb aquesta gent", ha insistit.

Miquel Giménez, d'altra banda, ha denunciat que l'esquerra "ha evitat el tema de la immigració" i, en aquest sentit, ha lamentat que "no existeix i si el treus ets un fatxa". "Tu has de parlar d'això, a la teva manera d'entendre, però el que no pots fer és obviar-ho", ha assenyalat.

El periodista també ha afirmat que els empresaris la burgesia catalana "són uns cagats; d'empresaris tenen el que jo d'Estrellita Castro". "Empresari no és aquell que es posa tot el dia a la porta del polític de torn esperant que li donin una llicència de ràdio, una subvenció o que subscriguin la Generalitat a La Vanguardia... Això no són empresaris, són avantatgistes", ha sentenciat.

Finalment, Giménez ha revelat que el ministre de Política Territorial i Funció Pública, Miquel Iceta, "està a punt de ser nomenat portaveu de Govern i segurament vicepresident". "El PSC estarà on ha estat sempre, que és tenint els seus militants més destacats en els càrrecs més representatius de l'Estat", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#9 Gerardo, Castro Urdiales, 28/06/2021 - 08:03

"Dentro de dos años perderá las elecciones"

Suponiendo que las vuelva a haber.

#8 pep, riudomds, 24/06/2021 - 09:46

hai, de aquí dos anys Deu dirà, que ets adivi per casualitat?

#7 electra, Barcelona, 23/06/2021 - 08:34

Miquel, et recordes quan vas voler entrar al PSC i a la teva agrupació del barri de gràcia se't va vetar i vas anar corren al carrer nicaragua a demana socor per poder entrar?. la nemòria és febla!!!, Si per sort teva el Pedro Sanchez potser perdi, estaràs molt content, guanyarant els teus, LA DRETA DURA......

#6 Marga, San Cucufate del Valles, 22/06/2021 - 18:37

Ojalá tengas razón Miquel, y que los indultos no sirvan para nada, no me gustaria pasar otra vez del 52% de diputados independentistas en el Parlament a tener otra vez un 10/12%.

#5 Jordi, Barcelona, 22/06/2021 - 13:21

Caram, el senyor que es va passar mitja vida llepant el cul als socialistes per mantenir la seva feina de "reina mora" a la COM ara renega de tot i ja ha trobat algú que li paga millor o que encara es creu els seus enganys