Publicitat
Comunicació · 30 de Juny de 2017. 14:21h.

"Els mitjans públics ens insulten"

El diputat del PSC, David Pérez, adverteix la Corpo que "tenen davant una oposició cremada"

"Els mitjans públics ens insulten"

David Pérez

El diputat del PSC, David Pérez, ha afirmat que "els mitjans públics ens insulten". "Nosaltres, com a partit, de manera sovint, ens sentim insultats" i ha lamentat que "el que nosaltres diem no és reconegut per part de vostès".

Pérez ha insistit que "és aquesta la sensació que tenim" i ha aprofitat la comissió de control de CCMA per exposar als màxims responsables dels mitjans públics "tenen davant una oposició cremada perquè arriba un punt que ja no sabem que fer".

El portaveu dels socialistes catalans a la comissió ha dit que "el contracte programa és la millor eina que tenen vostès per redreçar aquesta situació pel que fa a les audiències, a la situació econòmica, a l'estabilitat per als treballadors i per al model".

3 Comentaris

Publicitat
#3 Alejandro, Barcelona, 30/06/2017 - 17:24

Y cómo no les van a insultar si eso es una de las condiciones para recibir las subvenciones? Magnficar la indepen. criticar al oponente, omitir todo aquello que dañe la imagen del procés, disfrazar la verdad o darle la vuelta a través de la mentira. Si cumples estos requisitos....subvención al canto

#2 Carlos Gomez, l´escupeta nasiunal, 30/06/2017 - 16:02

"Los medios públicos nos insultan"

I a qui no ?

#1 Juanca, Sabadell, 30/06/2017 - 15:14

Enn Cataluña los independentistas han dado otra vuelta de tuerca a la posverdad y, excepto en algún caso, ya no existen los medios públicos o privados sino que existen medios que viven del dinero público para servir a intereses privados (de los independentistas)