Publicitat
Comunicació · 19 de Novembre de 2012. 13:34h.

Els Mossos sobre les informacions d'El Mundo: "són rotundament falses"

Anuncia que "s'exerciran les accions legals que permet la legislació vigent contra el diari"

Els Mossos sobre les informacions d'El Mundo: "són rotundament falses"

El director general dels Mossos, amb Mas, Puig i el comissari del cos polical

La Direcció General de la Policia ha difós un comunicat en què es defensa de les informacions divulgades pel diari El Mundo avui en què s'acusa el cos dels Mossos d'Esquadra de destruir i amagar proves al jutge del cas Palau.

El cos manifesta "que són rotundament falses totes les informacions i referències al Cos dels Mossos d'Esquadra (CME)", que "totes les actuacions del CME relatives a la investigació de l'anomenat cas Palau de la Música s'han realitzat sota mandat judicial i complint escrupolosament totes les indicacions del jutge instructor i el fiscal".

En aquest sentit expressen que "totes les proves i indicis relacionats amb la investigació han estat lliurats al jutge instructor, sense que en cap cas, en contra del que afirmen les informacions de El Mundo, s'hagin amagat o destruït elements que puguin implicar cap persona".

La Direcció General de la Policia assegura que els Mossos d'Esquadra "no té coneixement de cap informació anònima, amb data 24 de novembre de 2011, sobre el cas Palau de la Música, i que tampoc cap testimoni no va declarar davant agents del CME en relació a aquest anònim".

Així, "davant les greus falsedats que es recullen en les notícies publicades i per defensar l'honor i la credibilitat del CME, s'exerciran les accions legals que permet la legislació vigent contra el diari El Mundo i contra els responsables d'aquestes informacions".

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#14 RAFAEL, lleida, 19/11/2012 - 19:34

Pues venga al juzgado pero ya, repito ya , rápido rápido, Como pienso que oficialmente leeréis esta pagina informativa, os aclaro el tema. Os están acusando de el PRESUNTO delito de DESTRUCCIÓN DE PRUEBAS, Quizás el delito mas vergonzoso q pueda cometer un cuerpo policial. LOS SINDICATOS ¿ QUE ?

#14.1 contdown, Barcelona, 19/11/2012 - 20:43

Que nervioset que et possas. Per la tema informacio i tranquilitat, ja esta posada la denuncia. Apa, ja pots dormir tranquil.

#14.2 Rafelet cul estret, lleida, 20/11/2012 - 12:51

Aquí l'únic que està acusant i sense proves a mes a mes, ests tu, un delicte ben tipificat al codi penal i pel que hauries de ser jutjat i condemnat. Els fatxes esteu massa acostumats a fer tot allò que us passa pels collons, però sense Catalunya us quedareu com al lloc últim de l'africa.

#13 Jane, BCN, 19/11/2012 - 19:21

Tot el que ha sortit sempre al Mundo ha resultat ser cert.

De totes maneres si es fals, de que es preocupen aquestos maravellosos polítics.

#13.1 contdown, Barcelona, 19/11/2012 - 20:44

Ui, si , ara m,enrrecordo de qué l,atentat de Madrid el va fer l,eta

#12 BEJOTA, BCN, 19/11/2012 - 19:15

ESO DE QUE SON FALSAS ESTÁ POR VER."EL MUNDO" DICE Y PUBLICA LO QUE PUEDE DEMOSTRAR.AL TIEMPO.EN CUANTO A LOS MOSSOS, CON EL EL PUIG A LA CABEZA ,DIRÁN LO QUE MANDE EL JEFE COMO EN TIEMPO DE FRANCO.

#11 OSCAR, BCN, 19/11/2012 - 18:44

Con distintos nicks, venga con el marketing viral des de madrid unos días antes de las elecciones para cargarse a Mas en especial y el movimiento del pueblo catalán. Información falsa y sin contrastar y gente enviando opiniones a todos los medios para crear opinión. Pero ya no cuela Ezpañolez !!

#11.1 BEJOTA, BCN, 19/11/2012 - 19:17

OSCAR.NO SUBVESTIMES A "EL MUNDO".GRASO ERROR...TÚ , SIGUE PENSANDO QUE CATALUNYA ESTÁ RODEADA POR ENEMIGOS POR TODAS PARTES Y TAN CONTENTO.

#9 spanish, Madrdi, 19/11/2012 - 17:14

gran errada fer policies automatiques