Publicitat
Comunicació · 7 de Març de 2018. 09:20h.

Els Mossos van espiar periodistes

L'editor del Triangle, Jaume Reixach, i redactors d'El Confidencial

Els Mossos van espiar periodistes

Jaume Reixach, en una foto d'arxiu

Els Mossos d'Esquadra van seguir, van gravar i van fotografiar polítics, periodistes i persones contràries al procés sobiranista, segons assegura la Policia Nacional en l'atestat que ha elaborat sobre la documentació confiscada en caixes que estaven a punt de ser cremades a la incineradora del Besòs.

Els més exhaustius que consten en aquesta relació, segons informa La Vanguardia, són el membre de Ciutadans David Heredia, l'advocat José María Fuster-Fabra i periodistes d'El Confidencial i El Triangle.

Mentre que del primer mitjà de comunicació s'esmenten diversos redactors i s'aporten dades sobre ells; Jaume Reixach, director del setmanari, va ser seguit i fotografiat mentre parlava amb detectius privats.

L'atestat també exposa que es va recuperar un informe sobre Heredia, secretari primer de la mesa del consell general de Ciutadans, en què s'afirma que es va reunir amb un exinspector de la Policia en un bar, on van parlar de la situació política a Catalunya, de possibles ofertes al seu partit i d'altres temes.

També hi ha un seguiment detallat i fotografies de les activitats del lletrat José María Fuster-Fabra (on treballa, amb qui dina, quan va al Col·legi d'Advocats), i s'hi destaca que ha representat l'expresident de SCC, Josep Ramon Bosch.

Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#20 pepe, andorra, 11/03/2018 - 15:47

tu pagale dos o tres euracos al Jaimito Roures y veras si no lo hace.... incluso por menos.

#19 pepe, andorra, 10/03/2018 - 18:30

hombre, el Rexach, este señor censura comentarios en catalan casi tan bien como nuestro querido director; comentarios españoles ni uno, q son de los nuestros.

#18 Alejandro, Barcelona, 07/03/2018 - 20:56

Noo, ¿En Catalunya? No, aquí no tenemos cloacas del Govern.Eso sólo lo tiene Madrid. Aquí, somos los más demócratas del mundo. Los más éticos, guapos, inteligentes, intelectuales, todos con carrera universitaria y Máster y lo más importante : tenemos un especial respeto por las leyes y la justicia.

#17 Soloesmiopinion, Tabarnia, 07/03/2018 - 19:07

Gestapo en estado puro.

#16 Sergi, Barcelona, 07/03/2018 - 17:13

Ahora Roures deberia hacer el documental para TV3 "Les clavagueres de la Generalitat". A que no lo hace?

#16.1 pepe, andorra, 11/03/2018 - 15:49

estas de broma, tu pagale dos o tres euracos al Jaimito Roures y veras si no lo hace.... incluso por menos.