Publicitat
Comunicació · 23 de Juny de 2010. 11:48h.

"Els no nacionalistes volen que Espanya no es classifiqui"

Un articulista de La Vanguardia diu que La Roja "no és la meva selecció"

"Els no nacionalistes volen que Espanya no es classifiqui"

Jugadors d'Espanya celebren un gol

L'articulista de La Vanguardia, Jordi Llavina, lamenta que "el patriotisme constitucional premiarà els 'jabatos' de La Roja amb 600.000 euros (sic) si aconsegueixen alçar la Copa (m'importa un comí d'on sortirà aquesta fortuna: l'exemple resulta escandalitzador)" .

"Quin tràngol més amarg! I com de dividida ha d'estar l'ànima del bon espanyolet, que, per una banda, es deixaria tallar una mà pel triomf dels rojigualda i, d'altra, afegeix cada mes un nou forat a la seva cinturó", afegeix.

"Vull creure que aquest espanyol considerarà amb horror l'esperó de cent milions de peles als esforçats jugadors ... Si hi ha espanyols no nacionalistes, sens dubte volen des de ja -santa Suïssa va començar assistint- que el seu equip no es classifiqui. Espanya ha de ser, també , exemple en el moral", considera.

Llavina admet que "segueixo somiant amb unes seleccions catalanes competitives, autènticament esportives, en el seu recte sentit. Això sí, m'agradaria que no caiguéssim en la propaganda patriotera de tants països que s'aferren als seus equips per treure pit o per sentir-se una mica més alts i més guapos".

"Admiro als Puyol, Xavi, Iniesta, Piqué ... No són més o menys catalans per jugar amb la vermella, és clar. Però aquesta no és la meva selecció. Si aquests mateixos jugadors munten una empresa no vaig a subscriure accions en ella perquè siguin del país. Jo aspiro a veure jugar a la selecció catalana. I a què es primi als jugadors amb la col·lecció sencera d'Els Nostres Clàssics o un any gratuït al Teatre Nacional", conclou.

Publicitat
Publicitat

51 Comentaris

Publicitat
#51 MARC-SABATES.COM, Barcelona Catalunya //*//, 27/06/2010 - 20:42

Visca Catalunya lliure

#50 Francesc, Barcelona, 25/06/2010 - 19:16

Sergi, a la realitat hi arribem com podem, tots plegats. I evidenment a base d'interpretacions al més ajustades possibles. Vós mateix també interpreteu... a causa del vostre nacionalisme?

#49 Sergi, Barcelona, 25/06/2010 - 17:04

Això són interpretacions teves de la realitat. No és la realitat. La veus distorsionada, precisament pel teu nacionalisme. Si no fos així, guadiries més de la vida com un dels privilegiats del primer món, i deixaries de plorar per foteses.

#48 Francesc, Bacelona, 25/06/2010 - 15:50

Home, Sergi, esteu d'acord amb una Constitució que estableix per llei treure l'exèrcit al carrer si hi ha intent democràtic de secessió? Que un tribunal es carregui allò que va votar la gent en referèndum? Que ens expolïin o no ens tonin els papers?

#47 Sergi, Barcelona, 25/06/2010 - 15:15

Francesc, també estaria d'acord amb un statu quo d'un estat català que respectés les regles del joc democràtic i a les minories. El seu argument és una fal·làcia: es pot estar d'acord amb la situació política d'un país sense ser nacionalista