Publicitat
Comunicació · 23 de Maig de 2019. 20:07h.

Els nous propietaris d'El Periódico prescindeixen d'Enric Hernández

La fins ara delegada d'Europa Press a Catalunya Anna Cristeto el substituirà

Els nous propietaris d'El Periódico prescindeixen d'Enric Hernández

Enric Hernández

El grup Prensa Ibérica, que recentment ha adquirit el Grupo Zeta, ha decidit prescindir d'Enric Hernández com a director d''El Periódico' de Catalunya. El relleu el farà la fins ara delegada d'Europa Press a Catalunya Anna Cristeto (Santa Coloma de Farners, 1978) i està previst que s'incorpori la setmana que ve.

El relleu d'Enric Hernández és una de les primeres decisions que pren el grup Prensa Ibérica després de l'adquisició el mes passat el Grupo Zeta, propietari d''El Periódico'.

Cristeto és llicenciada en Periodisme per la UAB, té un postgrau en periodisme sociolaboral a la mateixa universitat i un postgrau en Comunicació Empresarial a la UPF. Va començar la seva carrera com a periodista a la secció d'Economia de La Vanguardia i també va treballar al diari econòmic 'Expansión'. Cristeto va entrar a Europa Press l'any 2008 com a redactora en cap a les seccions d'Economia, Tribunals i Successos.

cristeto.jpg

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#9 FERRANOT, BARCELONA, 24/05/2019 - 11:10

tota la premsa de paper té els dies comptats (ara, amb el teu móbil, pots llegir el diari de franc i ben còmodament).

#8 FERRANOT, BARCELONA, 24/05/2019 - 11:07

Treballo a prop de l'Eroski Cornellà. Doncs al McDonalds que hi ha a l'Eroski regalen el periódico cada dia a qui el vol agafar (no cal ni consumir res). I això un diari capdavanter com el Periódico, imagineu un Punt Avui o un Ara que no venen ni una quarta part. I si això li sumes els alts salaris que es paguen, doncs la conclusió és que

#7 Guifrè, Bcn, 24/05/2019 - 09:25

La caiguda dramàtica de vendes degut a la descarada línia unionista que va imprimir al Periódico ha fet que conseqüentment precindeixin d'ell.

#7.1 FERRANOT, BARCELONA, 24/05/2019 - 11:04

Tota la premsa de paper esta sofrint la caiguda de vendes. Si molts sobreviuen és gràcies a subvencions de la Gene: Ara, Punt-Avui, La Vanguardia. I cobren subvencions pel seu suport a la causa indepe. Que no ens llepem el dit.

#6 Manolito CHAN, Futura C.A. de Barcelona. Tractoria nos roba., 24/05/2019 - 08:39

Esperemos que deje de ser El Panfleto de Cataluña.
Panfleto del PSC, obviamente

#5 Tonino, BCN, 24/05/2019 - 07:25

Joer. Este buen hombre, más que un periodista, es un político infiltrado en una redacción. Un topo. Se pasó las semanas previas a las elecciones de abril a pedir el voto para el PSOE e intentando desprestigiar a VOX. Pero no sutilmente -que tendría un pase- sino descaradamente y hasta el mismo día de las elecciones.