La cadena obvia que els senadors francesos eviten donar suport a la independència

El TN Vespre de TV3 va informar ahir de la carta dels senadors francesos on demanaven diàleg a Catalunya. El presentador, Ramon Pellicer, va explicar que "41 senadors francesos, representants dels principals partits polítics, han signat una petició pel respecte i les llibertats fonamentals a Catalunya i els seus polítics".

"En el text es denuncia la repressió dels polítics catalans escollits democràticament i demanen la intervenció de França i la Unió Europea per restablir les condicions de diàleg amb la finalitat de trobar solucions polítiques a un problema polític. Ha estat signat per senadors de gairebé tots els grups polítics a excepció dels de l'extrema dreta", ha afegit.

Tot i això, en la seva intervenció, Pellicer ha obviat una frase de l'esmentada petició en la qual els senadors francesos remarquen que no volen "interferir en els problemes polítics d'un país veí i sense prendre partit en la qüestió de la independència de Catalunya".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Nitato, Navarcles, 25/03/2019 - 22:21

A frança no ténen els nostres problemes per què l'independentisme és ilegal.

#4 Zeko , Badalona, 25/03/2019 - 21:27

Ahora resulta que no solo manipulamos lo que decimos en nuestro diario si no que tambien decimos a los demas medios como tienen que manipular ellos. Si todos los periodistas sois iguales en un lado y en el otro

#3 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 25/03/2019 - 19:29

Marchena a Marina Roig, advocada de Cuixart :

"le está preguntando por unos pintores ? esa es su estrategia de defensa ?

I ella : Gracias señor presidente.

Quin mal els hi esta fent que el judici es pugui veure sense l´inestimable ajuda dels amics dels editorilas unics i de TV3.

#2 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 25/03/2019 - 17:58

Es per dosificar les alegries

El pruses ha fabricat molt cardipoata.

#1 Santi F., BCN, 25/03/2019 - 17:48

Manipulando, manipulando ...
Manipulando que es gerundio...