Publicitat
Comunicació · 13 de Maig de 2014. 09:23h.

Els "oit points" de Carolina Casado

La presentadora de TVE defensa el seu nivell d'anglès a la gala d'Eurovisió

Els "oit points" de Carolina Casado

Carolina Casado

L'encarregada de donar les votacions per Espanya a Eurovisió, Carolina Casado, s'ha referit en declaracions a Frikando Matiner de RAC105 a la polèmica que va suscitar la seva intervenció, quan primer es va quedar callada durant una llarga estona i després convertir els "eight points" per a Romania a "oit points", una pronunciació de l'anglès que ha generat moltes crítiques a les xarxes socials.

Casado no ha volgut "posar excuses en què refugiar-me" i ha explicat que "en el moment que començo a parlar començo a escoltar coses en anglès per l'auricular". "Estava parlant i intentant entendre el que em deien per l'auricular per si eren ordres", ha argumentat.

"Quan va arribar el moment de dir Romania em vaig quedar callada perquè al meu cap ja havia dit Romania. Vaig estar aguantant com una valenta", ha indicat, a més de lamentar que "teníem molts problemes de retorn amb els presentadors".

"Anava a dir vuit en espanyol i vaig barrejar 8 amb 'eight' i em va sortir 'oit' . Ja és marca registrada", ha ironitzat, a més d'afegir que "a la gent que pensa que no sé dir vuit en anglès ja s'ho faran". "Em va fustigar per deixar que alguna cosa em despistés i ho vaig fer malament", ha reconegut, a més de concloure que "tot això m'ha deixat descol·locada".

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#14 PEPE, LLEIDA, 14/05/2014 - 10:15

THIS IS SPAIN...

#13 Rahola Retrola, CataDisney, 13/05/2014 - 20:55

La Rahola Retrola se puso a cantar: "Que la detengan, que ra una mentirosa, malvada y peligrosa, yo no la puedo con tro lar". Fijo que cantaba delante del espejo y al desmelene total.

#12 The sentence, Reus, 13/05/2014 - 20:43

From lost, to the river.

#11 narcisa, "oit croquettes", jajjs, 13/05/2014 - 19:44

Rajoi ho hauria dit com aquell ministre d'Agricultura (socialista), Carlitos Romero, que demanava als restaurants de Brussel.les l'únic plat que coneixia en qualsevol de les principals llengues de la capital, francès/neerlandès/alemany/anglès:

"croquettes, croquettes", jajjs.

#10 Korrupotkin, Vic, 13/05/2014 - 16:46

No hay que preocuparse compañeros, Españaconsigue el primer puesto en la eurovisión del paro...jua, jua...mejor hundidos