Publicitat
Comunicació · 19 de Novembre de 2021. 10:39h.

"Els periodistes pilotes són legió a Catalunya"

Albert Soler: "si no ets impertinent, no ets periodista"

"Els periodistes pilotes són legió a Catalunya"

Albert Soler, en un acte al Col·legi de Periodistes

El periodista Albert Soler, en un article al Diari de Girona, assenyala que "els periodistes pilotes i llepaculs són legió a Catalunya" i manifesta que "per fi anem veient què hagués estat la republiqueta que ens van voler endossar. Seria un lloc idíl·lic on ningú es queixaria. Literalment, a més, perquè estaria prohibit".

Soler recorda que "a Xavier Rius l'expulsen de les rodes de premsa del governet per impertinent i fins i tot l'acusen de masclista, com si els masclistes -que no ho és- no tinguessin dret a preguntar, i no diguem dels impertinents" i afegeix que "Rufián es nega a respondre les preguntes d'un periodista perquè no li agrada la ideologia del seu medi, i es queda tan ample".

"A alguns els sorprendran aquestes actituds, no a mi, que ja en les últimes eleccions, JuntsxMordassa, o com es diguin avui, em va negar l'entrevista a la seva candidata. De fet, ni tan sols va ser una negativa, sinó que molt en la línia de la valentia del seu líder fugat, en lloc de reconèixer el veto em van anar donant llargues fins que ja s'havien celebrat les eleccions", revela.

Albert Soler creu que "la republiqueta que pretenien imposar-nos hauria sigut el primer país d'Europa occidental en el qual només tindrien dret a fer preguntes al governet i als partits que el formen, els periodistes pilotes i llepaculs, que, això sí, a Catalunya són legió".

"Res de qüestionar accions de govern en l'improbable cas que existissin, res d'indagar per què l'ara conseller d'Economia quan era directiu de La Caixa va voler portar-la fora de Catalunya, res de preguntar per què es continuen apujant el sou, res sobre els emails que acusen de corrupció a tota una presidenta del Parlament", lamenta.

El periodista adverteix que "la republiqueta, segons deixen entreveure els qui van somiar amb ella, seria un oasi de pau i tranquil·litat. A costa de la llibertat de premsa, cert, però aquesta llibertat ja l'estan decapitant ara, així que no notaríem diferència".

Finalment, diu que "fins i tot sense republiqueta, anem pel camí de ser la primera autonomia on als periodistes impertinents se'ls prohibeixi treballar". "Un, en la seva innocència, creia que si no ets impertinent, no ets periodista. El governet m'ha fet entendre que si no ets llepaculs no mereixies ser periodista a Catalunya", conclou.

 

Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#16 electra, Barcelona, 21/11/2021 - 09:47

Si te raó, els periodistes són molt crítics i valents amb l'esquerra però uns cagats amb la dreta.

#15 Albert, Barcelona, 21/11/2021 - 06:39

Igual que alguns politics, alguns periodistes tambe son culpables de la decadencia de catalunya. Tambe hauran de pagar-ho.

#14 Carlos Gomez, murenu de la serra i ole, 20/11/2021 - 01:47

Classes de catala per nouviguts i besties amb forma humana i progressar professionalment treballant de xofers i minyones per Doña Tachenko o la nena Artadi en segona opcio :

https://www.youtube.com/watch?v=HTXEPndtWI0

Bon profit.

#13 Neferu, Barcelona, 19/11/2021 - 20:44

Pues tiene toda la razón, y a las pruebas me remito. Con esta comunidad governada por por gente autoritaria, despótica, dictatorial, etc, etc, quien no siga las reglas que ellos imponen está perdido irremediablemente; por eso han salido más lameculos oportunistas que bajan la cerviz y callan lo que deberían decir y dicen lo que deberían callar.

#12 Nitato, Navarcles, 19/11/2021 - 20:33

Y sempre els hi tinc dit. Per què sembli una democràcia heu de deixar algún periodista més que sigui crític, que tot s'ho menja el soler. Almenys 4 o 5