Publicitat
Comunicació · 31 d'Octubre de 2010. 12:09h.

"Els polítics catalans han fet molt perquè Espanya no ens entengui"

Àngels Barceló: "Falta que la gent viatgi. A mi se'm van acabar les 'tonteries' quan vaig anar a Madrid"

"Els polítics catalans han fet molt perquè Espanya no ens entengui"

Àngels Barceló

La periodista de la Ser, Àngels Barceló, en una entrevista a l'Avui, explica que "em defenso més de treballar a Madrid sent catalana que no pas essent catalana treballant a Madrid. A vegades penso que m'entenen menys els meus que els de fora. Saps què passa que fa molts anys que hi sóc i pel que fa a la feina ja m'he fet a la idea que sóc d'allà; no en l'àmbit personal, tinc la família aquí i continuo venint els caps de setmana".

Pregunta per l'anticatalanisme dels mitjans conservadors, Barceló recorda que "quan vaig arribar em ferien moltes coses, moltíssimes. Amb el temps intento fer la meva part d'evangelització. I no cal anar a Intereconomía TV. Costa molt que ens entenguin. La classe política catalana ha fet molt perquè no ens entenguin. I costa molt".

"Jo sóc, tot i treballar a Madrid, catalana militant. Falta molta explicació i també que la gent viatgi. A mi se'm van acabar les tonteries quan vaig anar a treballar a Madrid. El que passa és que hi ha part de la dreta espanyola –n'hi ha de dialogant– que fa molt soroll. El català no sap fer soroll. I si en fem, el fem cap endins".

Pel que fa a un possible retorn a TV3, considera que "és un mal moment per a la informació fins i tot per a TV3. A la tele d'ara no hi ha espai per a la informació, per l'entrevista, ni per la reflexió, ja no és qüestió de TV3. A la tele no tinc espai, a la ràdio puc fer el que sé fer, entrevistes, anàlisis... Puc anar a la tele a fer coses puntuals –l'Eurocopa per a Cuatro, els Oscar a Canal Plus–, però a la tele no hi ha res que m'atregui i no és que fos en aquell moment tele en català, també em passaria en castellà".

Publicitat
Publicitat

121 Comentaris

Publicitat
#121 Francesc, Barcelona, 02/11/2010 - 21:55

Istra, si aqestes persones són les més conegudes d'Espanya ha de ser per un motiu molt clar. Aquest motiu s'anomena propaganda.

#120 Francesc, Barcelona, 02/11/2010 - 21:53

Pepe, una mica més d'equanimitat, si et plau. Intereconomia, abc, la razón, el mundo són molt però molt extremistes. Defensen una postura extremista del nacionalisme espanyol.

#119 contdown, barna, 02/11/2010 - 20:15

No m'extranya: Poderoso caballero es don dinero, oi guapa?

#118 JNN, BCN, 02/11/2010 - 18:27

L'A,Barceló viu dels mitjans en llengua castellana que parlen, doncs, per a Espanya. Què espereu, doncs, d'un ventre agraït.
El seu discurs és ple de tòpics, el vell i trampós del "nacionalismo se cura viajando". D'acord, també l'espanyol, bonica.

#117 Cesc, Barcelona, 02/11/2010 - 13:47

Una altra amb psindrome d'Estocolm... si viatges per Espanya però no els hi dèus el sou, com ella, ja us asseguro que només pots tornar indpendentista, les discriminacions són masses i donar la culpa als polítics és la solució fàcil. Massa catalans masells a Madrid... en fi, pobre país nostre.