Publicitat
Comunicació · 30 de Juliol de 2016. 11:21h.

Els problemes econòmics empenyen TV3 a recuperar 'Plats Bruts'

L'any passat no es va emetre la popular sèrie

Els problemes econòmics empenyen TV3 a recuperar 'Plats Bruts'

Els protagonistes de 'Plats Bruts'

La sèrie 'Plats Bruts', protagonitzada per Joel Joan i Jordi Sànchez, torna a TV3 i ocuparà a partir de dilluns la franja prèvia al 'Telenotícies vespre', un espai que conservarà durant tot l'agost.

TV3 ho ha anunciat per sorpresa aquest divendres al migdia, ja que fins ara havia avançat que la franja s'ocuparia amb redifusions de 'Veterinaris', com ja ha fet aquesta primera setmana de la temporada d'estiu.

La cadena recupera la sèrie després que alguns programes potents que s'havien pensat per a l'estiu s'han acabat guardant per a la rentrée davant els problemes econòmics que té la cadena tal com va reconèixer el director de la cadena, Jaume Peral, en la darrera comissió de control al Parlament.

'Plats bruts', estrenada el 1999, s'ha convertit ja en tot un clàssic dels estius a TV3, i després de l'absència de l'any passat ara reapareix. L'últim cop que es va emetre a la franja de sobretaula, l'estiu del 2013, es va situar pràcticament cada dia entre els tres espais més vistos de la jornada.

La sèrie gira al voltant de la vida de dos personatges amb estils de vida totalment diferents, però amb un denominador comú: el pis on viuen. En López és un locutor de ràdio, té 34 anys, és apàtic, pessimista, hipocondríac i fill de pare solter. El seu company, en David, pertany a l'alta burgesia barcelonina, estudia per a actor a l'Institut del Teatre i sembla el cul d'en Jaumet.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Galba, Bcn, 02/08/2016 - 17:16

Això es una clara mostra de que, malgrat el que puguin dir quatre malintencionats, TV3 (la seva) está infra-financiada.

#10 Manolo, Barcelona, 02/08/2016 - 09:20

Encontraba a faltar el trabajo y las gesticulaciones de este gran artista y comediante llamado Joel Joan


ja, ja, ja,

#9 Oriol2, BCN, 31/07/2016 - 16:04

És una de les millors sèries de TV3. Potser les reposicions són excessives, però això ja va al gust de cadascun. Pitjor va fer TVE repetint cada any la cosa aquella del "Verano Azul", que ara, amb el pas dels anys, comença a tenir interés sociològic. (Jo tinc l'edat del Piraña, i sí, érem així!)

#8 Capitán España, Aldeamayor de San Procopio Soteras, 30/07/2016 - 17:54

La única vez que TV3· me ha hecho reír en vez de llorar..

#7 Carlos Gomez, Bcn (Valencia Nord), 30/07/2016 - 16:54

No fotem

A vure si ara deixaran al pobre Toni Soler i a la seva cort del farao a la indigencia.

Tants anys partintse la cara per Catalunya i explicantnos on s´amaga el filldeputisme espanyol per aixo.

Ni hi ha dret.