Publicitat
Comunicació · 16 de Gener de 2014. 09:30h.

Els treballadors de TV3 amenacen amb vaga indefinida

"Brauli Duart, en un moment delicat, ha optat de nou per la confrontació"

Els treballadors de TV3 amenacen amb vaga indefinida

Una protesta dels treballadors

L’assemblea de treballadors de TVC, davant la pretensió de la direcció d’una nova rebaixa salarial i la negativa d’allargar la vigència del conveni més enllà del 31 de gener, ha acordat desconvocar les vagues parcials previstes per als dies 16 i 17 de gener, quan havien de començar els nous Telenotícies.

També convocar una vaga de 12 hores el dia 27 de gener i una de 24 hores el dia 30 de gener, així com una vaga indefinida a partir de l’1 de febrer que s’haurà de ratificar el 27 de gener en assemblea general. S’ha aprovat amb 188 vots a favor, 12 en contra i 10 abstencions.

CCOO explica que "la decisió s’ha pres després d’informar sobre l’evolució de la reunió negociadora que hi va haver al matí d’ahir en la qual els representants dels treballadors vam aportar a la mesa de negociació un document amb els eixos de les nostres propostes tot subratllant la necessitat de prorrogar la vigència del Conveni i que la negociació salarial sigui plurianual".
 
"La Direcció de la CCMA pretén una rebaixa substancial del sou base per liquidar el dèficit del 2013 que diu que encara no pot precisar, però que està entorn dels 15 milions de rebaixa de la massa salarial de tota la Corporació. No diu que aquest el provoca la insuficient aportació pública del Govern, ni tampoc considera l’efecte econòmic que tindrà el PAC durant els 4 anys d’aplicació", lamenten.
 
"Alhora, planteja el 31 de gener com a data límit per arribar a un acord econòmic i finalitzar la vigència de l'actual Conveni si no s’hi arriba. Més enllà d’aquesta data, sense conveni, entraríem en un terreny desconegut per les dues parts, tant pel que fa a les possibilitats jurídiques com a les relacions laborals en un any tan complicat com el que afrontem", afegeixen.
 
"Sembla que Brauli Duart, en un moment delicat, ha optat de nou per la confrontació, menyspreant així tot el camí negociador que hauria de fer una empresa com la nostra i els resultats que pot aportar. Després de reprendre les negociacions de conveni l’octubre passat, la Direcció només ha portat a la mesa propostes sobre l’organització de la plantilla en grups professionals i ara diu que la seva prioritat és acordar una nova rebaixa salarial abans del 31 de gener. Novament es descarrega sobre els treballadors el finançament insuficient i la mala gestió dels recursos per part de la Direcció", sentencien.

Publicitat
Publicitat

39 Comentaris

Publicitat
#20 BEJOTA, bcn, 23/01/2014 - 16:54

LA MAMANDURRIA PER CREA ODI I RANCUNIA CONTRA ESPANYA SE ESTÁ ACABANT.TV3 ,TÉ MENYS DE'L 13% D'AUDIENCIA.

#19 Francesc, Girona, 17/01/2014 - 10:41

Parleu amb més propietat a TV3 no hi han funcionaris.Ningú ha fet oposicions perquè és una empresa pública :NO ÉS L'ADMINISTRACIÓ.
Per cert quina barra tenen, els seus sous varen sortir publicats, a pesar seva i no cal dir més mentides

#18 Julio, Barcelona, 17/01/2014 - 02:30

A ver si los fundamentalistas ven de TV3, es una TV deficitaria,con gravísimos problemas económicos, que falsea sus datos de audiencia,como se ha demostrado, y que su antiguo director la ha calificado como soviética y parecida a Cuba Visión, por su falta de objetividad.es propaganda pura del regimen

#17 Xevier, Salt, 16/01/2014 - 18:55

Que fotin una ERO ja en aquesta colla de vividors..A Esports hi treballen 300 persones però això què collons és?

#17.1 Lluís, badalona, 16/01/2014 - 19:29

Vigila que et creix el nas com a pinotxo...A Esports no hi treballen ni la meitat dels que dius, cada cop menys personal i més feina. I més retallades econòmiques, evidentment. Per tant, primer t'informes i després parles.

#17.2 pep, manresa, 16/01/2014 - 20:09

Lluís, comissionista de CCOO, i llavors, els 2.500 funcionaris de TV3, si no treballeu a Esports, on els teniu endollats, perdona rectifico, volia dir on els teniu fent vaga, mentre feu treballar les vostres productores privades, que també us hem de pagar nosaltres per segona vegada?.

#17.3 lluis, badalona, 17/01/2014 - 17:57

Pep deixa de prendre substàncies que alteren el sentit...2500? no tens ni idea, només et dediques a difamar perque et paguen de Ciutadans, oi? Aquí la majoria de gent treballa i s'han guanyat la feina amb unes oposicions. Veig q tu deus fer vagues pel que dius i treballes ben poc.

#16 pep, manresa, ERO al 90% de la plantilla ja!, 16/01/2014 - 17:54

vaga indefinida?...

i què és el que fan, des de fa 30 anys?...

vull dir, a banda d'haver(-nos) cobrat 9.000 milions d'euros (300 milions per any)?...

total, per fer treballar les seves productores privades (que també les paguem nosaltres, per segona vegada) mentre ells són al bar, fent vaga.