Publicitat
Comunicació · 7 de Febrer de 2020. 09:01h.

Els treballadors de TV3 es creuen intocables

Surten en defensa de Toni Soler i Jair Domínguez per les presumptes injúries als Mossos

Els treballadors de TV3 es creuen intocables

El Consell Professional de Programes de la CCMA ha sortit en defensa de Toni Soler i dels col·laboradors del programa d'humor "Està passant", Jair Domínguez i Magí Garcia, després de ser denunciat per la fiscalia per presumptes injúries greus contra els cossos i forces de seguretat per comparar els Mossos d'Esquadra amb gossos en un gag.

Aquest consell exposa en un comunicat que "fem costat als humoristes de programes de la CCMA afectats per aquesta acusació, que, sortida d'un gag en directe, s'ha fet créixer en la seva incidència fins a ordir-se la denúncia d'un delicte contra les Institucions de l'Estat". "Una desproporció que considerem que forma part d'una coacció estratègica", denuncia.

També remarca que "els mitjans públics s'han de preservar com a espai per a la llibertat de creació lliure d'ingerències davant els embats d'uns poders que estan aplicant una nova forma de censura per la via de la intimidació".

Finalment, el Consell Professional de Programes de la CCMA defensa que "la creació imposa una distància amb la realitat" i creu que "fer una lectura literal de qualsevol contingut de creació és negar-se a reconèixer el codi inherent al gènere".

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#19 Butifarra amb ous, Badalona, 08/02/2020 - 11:31

Pero cuanto resentido escandalizado. Y sin embargo tv3 se come las cadenas españolas con patatas. Los niveles de audencia no mienten. Yo como amo mi perro no considero para nada un insulto esa comparacion. Que tiempo libre tiene la fiscalia, en vez de perseguir a los que usan dinero público para proteger sus fechorias...

#18 Sergi Sergio, Barcelona, 07/02/2020 - 19:03

Que sepais que TV3 es altamente toxica, intoxica el cerebro irremediablemente y aun no se ha descubierto un antidoto eficaz, por tanto lo mejor es tenerla desintonizada, solo un poquito de TV3 ya intoxica.

#17 Flanagan, Tabarnia City, 07/02/2020 - 15:23

Seguirán siendo intocables mientras la secta del procés siga gobernando,triste pero es así.

#16 Bollycao, Samarkanda, 07/02/2020 - 13:38

En te enteres, hasta la portera debería ser juzgada por crímenes contra la humanidad. Hace más de 30 años que dejé de ver ese canal tóxico

#15 arm, figueres, 07/02/2020 - 13:19

en definitiva, Toni Soler pot fer el que vulgui, i tothom a aplaudir el seu "ingeni", es com Messi apareix un geni com Toni Soler una vegada cada 100 anys, mes diners per Tv3 i aquest diners per les productores de Toni Soler