Publicitat
Comunicació · 1 de Novembre de 2012. 10:24h.

Els treballadors d'El País convoquen tres dies de vaga

La plantilla paralitza la redacció amb cinc minuts de silenci per protestar contra l'ERO que "afecta un terç dels treballadors"

Els treballadors d'El País han aprovat per més d'un 92% de vots a favor una vaga de tres dies -6, 7 i 8 de novembre- per protestar contra l'Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) que "afecta un terç dels treballadors".

A més, la plantilla d'El País ha aturat la redacció per guardar cinc minuts de silenci per protestar contra l'ERO i ha mostrat exemplars del diari per "demostrar que El País és de tots".

Al blog del comitè d'empresa, es denuncia que "amb l'ERO d'El País, que pretén acomiadar un terç de la plantilla, i sense model de futur, difícilment es pot mantenir la qualitat i els valors fundacionals del diari: una informació seriosa i rigorosa basada en la defensa dels drets humans i la democràcia".

En aquest sentit, s'afegeix que "a més, El País sempre ha tingut beneficis -850 milions en els últims deu anys- i en l'actualitat, quan tot el sector fa anys en pèrdues, encara guanya 1,8 milions d'euros".

Un moment dels cinc minuts de silenci
Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat