Publicitat
Comunicació · 27 de Març de 2012. 12:10h.

Els vaguistes de fam pel català s'enfaden amb TV3

Pengen el telèfon a Ariadna Oltra perquè "ja començo a estar cansat"

Els vaguistes de fam pel català a Mallorca, Jaume Bonet i Tomeu Amengual, han mostrat poc entusiasme per la trucada que els ha fet 'Els Matins' de TV3 i fins i tot s'han mostrat esquerps amb la televisió pública catalana, a qui han fet diferents retrets, pel fet que els han trucat molt d'hora i no els han deixat dormir.

Primer Jaume Bonet, que acaba d'abandonar la vaga, ja ha advertit que "em canso molt de parlar i si hem de parlar que sigui ràpid, si em voleu preguntar res, ràpid". "Em retiro de fer declaracions, em cansa", ha afegit, per tot seguit indicar que "en aquest moments ja començo a estar cansat" i penjar el telèfon.

La presentadora, Ariadna Oltra, ha lamentat que "em sorprèn que sigui amb aquest to que no vol parlar més". "Si fan una vaga de fam és per tenir ressò", ha opinat. Tot seguit la presentadora ha explicat que "ens ha trucat Tomeu Amengual", el vaguista de fam que ha agafat el relleu de Bonet.

Amengual, però, li ha etzibat a Oltra que "m'heu trucat vosaltres". "Per què ens ha trucat?", ha preguntat Oltra. "No, no… vostès m'han trucat a mi", ha contestat el jubilat. Oltra ha explicat que "m'ha sorprès com m'han contestat".

Amengual ha aclarit que "m'heu despertat, he passat molt mala nit i m'he atemorit… això m'ha provocat tristor perquè tinc la mare malalta i pensava que potser em donarien una mala notícia". "He passat mala nit, quan començava a tornar a dormir heu trucat i no he tingut temps d'anar al bany, que tenia necessitats", ha relatat.

El vaguista, però, ha indicat que "ara ja estic millor perquè he conversat una mica i abans tenia la boca seca". Preguntat per quant duraria la vaga de fam, ha explicat que "està tot supeditat al que digui la junta directiva de Jubilats per Mallorca".

Imatge de TV3
Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#19 Joan Cabdella, Barcelona, 28/03/2012 - 08:35

Mentrestant, ni una paraula als Telebrutícies sobre el cas Campió. TV3 al servei de qui mana.

#19.1 Carles, Barcelona, 28/03/2012 - 10:09

Potser nomes vas mirar els esports..... o et vas dormir!!

#18 Gerard, Barna, 28/03/2012 - 03:32

Per començar les vagues de fam és fan per lluitar contra quelcom, no només "per tenir ressó". Però té bemolls que TV3 parli d'aquest vaguista quan ja ha abandonat la vaga i encara es permeti aquesta mena de comentaris. Esclar q no tenien ganes de parlar amb ells! On van amb aquesta prepotència?

#17 alemany ortiz, tortosa, 28/03/2012 - 02:05

estem de retallades si palmen dos sous menys per la seguretat social.

#16 Don berrinche, Vilafant, 27/03/2012 - 21:47

Aixo es una vaga de fam de fireta. Pallasos

#15 Miquel, Barcelona, 27/03/2012 - 20:22

El nivell de TV3 cada dia és més penós.Sembla un taller de tele de facultat q no pas una tv professional. Només cal fixar-se en els presentadors dels TN,els corresponsals (amb l'excepció del monjo que tenen als EUA) i la qualitat dels programes que fan.Tenen sort de no tenir competència en català.

#15.1 Gerard, Barna, 28/03/2012 - 03:34

Reconec que confiava en l'Aridana Oltra com a substituta d'en Cuní, però amb actituds com aquesta demostra estar més interessada en agradar els de dalt que en cap altra cosa. Passats 26 dies s'interessa pels vaguistes i encara els retreu q no vulguin "terni ressó"? Mira q ha tingut dies!