Publicitat
Comunicació · 20 de Novembre de 2020. 10:18h.

"Em nego que Catalunya sigui un pou de merda"

Jaume Reixach, periodista: "A mi em van censurar un reportatge del 3% el 1989"

El fundador i director d'El Triangle, Jaume Reixach, ha manifestat al programa Obrim Fil de La1 que "em nego que Catalunya sigui un pou de merda" i ha explicat que "a mi em van censurar un reportatge del 3% el 1998".

Reixach ha explicat que José María Fuster-Fabra "va ser el meu advocat, juntament amb altres persones, que érem damnificades per uns seguiments il·legals que ens feien, no la Guàrdia Civil; els Mossos d'Esquadra". "Jo he vist fotografies meves amb amics meus fetes pels Mossos d'Esquadra i això ho porten en vigílies a la incineradora de Sant Adrià de Besòs perquè desaparegui", i ha reblat: "aquest és el país en el que vivim".

El periodista ha relatat que "jo, l'any 1989, tinc un reportatge explicant la trama del 3%". "Què va passar amb aquest reportatge? Me'l van censurar, se'n va anar a la paperera i és per això que jo fundo El Triangle", ha destacat.

Jaume Reixach ha afegit que "fins a l'any 2005 no surt en escena quan ho diu Pasqual Maragall al Parlament i fins a l'any 2014, quan entra la Guàrdia Civil a Convergència, no es demostra la trama del 3%". "Aquest és el mal d'aquest país", ha criticat.

Finalment, el director d'El Triangle ha dit que "em nego que Catalunya sigui un pou de merda" i ha denunciat que "als periodistes ens censures, als periodistes ens callen, als periodistes ens condemnen, ens segueixen".

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#15 Sergi Sergio, Barcelona, 22/11/2020 - 09:50

40 años robando y saqueando las arcas publicas y el estomago agradecido de la Sra. Cristina (El Nacional.cat, de Pepe Antich alias "el rey de las subvenciones") diciendo que no pasa nada, que esto pasa en todos los paises.

#14 Lobisome, BCN, 21/11/2020 - 12:31

En realidad ESTE es el motivo fundamental por el que yo estoy contra la independencia de Cataluña. Simplemente habría menos control (aún) y mucha más corrupción de la que ya hay. Dentro de España existe todavía una especie de -ciertamente precario- equilibrio de contra poderes, en Cataluña , (ese oasis!), en absoluto.

#14.1 Sergi Sergio, Barcelona, 22/11/2020 - 09:51

Para muestra un boton, ¿Cuantos casos de corrupcion de CDC o ERC han investigado los Mossos?

#13 SOY MATÍAS/ ME GUSTAN LAS TÍAS, TABARNIA, 21/11/2020 - 10:37

La sílfide que quita importancia a los hechos es, creo, Doña Cristina Sánchez Miret, colaboradora de prestigio de El Nacional que dirige José Antich

Hay que tener estómago (a ella le sobra) para venir a decir que esto pasa "en todos los países" y que, por tanto, es "normal", no hay de qué quejarse

Vean este video: https://cutt.ly/jhr

#11 Sergi Sergio, Barcelona, 20/11/2020 - 17:32

Es un pou de merda, un estercolero nauseabundo porque mamando y chupando de esta mierda hay muchos "patriotas".

#10 Mayor Dundee, Coll de la Marrana, 20/11/2020 - 16:55

Vet aquí un periodista de raça, compromès, al qual li fot, com a molts altres, el pati de monipodi creat per la convergència de tota la vida, els quals han viscut (i volen seguir vivint) a cos de rei, a poder ser, eternament. Òbviament amb l' anuència del català benpensant i dels amants de la terra ( i de la pasta). Força Jaume i endevant!