Publicitat

El vagabund humiliat per Manolo Lama està "realment molest"

El vagabund que va ser humiliat pel periodista Manolo Lama ha manifestat, en declaracions a la premsa alemanya que recull El Confidencial, que "em sento ferit, estic realment molest. No he entès una sola paraula i no em van demanar cap permís. Mai m'ha passat res semblant en els més de set anys que porto demanant en el mateix pont de Reese ". "No es poden burlar de mi", ha afegit.

Gairebé dues-centes mil persones donen suport a un grup a Facebook que exigeix "que acomiadin a Manolo Lama i els seus companys per humiliar a un captaire".

La premsa alemanya critica Lama
Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#23 Ramon, Sants-Barcelona, 19/05/2010 - 10:37

Marcel, els espanyols a Irlanda son tractats com purria per la gent d'aquest pais, i els catalans s'inclouen dins els espanyols, no fan cap diferència, t'ho asseguro. I David, et recordo que molts espanyols senten vergonya d'en Lama també.

#22 Saprissa, Sants, 19/05/2010 - 07:23

home Marcel sento contradir-te o millor dit, matissar el q has dit,els Irlandesos i espanyols i tb els catalans els uneix un vincle religiós,son católics i si senten a gust a Espanya.Tb et recomano q t informis sobre la armada invencible e Irlanda

#21 David, Cornellà, 18/05/2010 - 18:18

Home, Ramon, però no em negaràs que és simptomàtic que cada cop que passa una cosa d'aquestes (recordo ara el cas de la noia austríaca segrestada per son pare) sempre hi hagi al darrera un "reporter" escanyol, una cadena escanyola i un públic id.

#20 Ramon, Sants-Barcelona, 18/05/2010 - 15:34

No es tracta de espanyols o catalans, sinó d'espanyols i espanyols. Los Manolos representen la xulesca prepotència madridista que es creu superior i capaç de mofarse del que vulgui i on vulgui, però l'Espanya de gent normal també existeix.

#19 Marcel, FREEDOM FOR CATALONIA, 18/05/2010 - 15:20

Fa 2 anys vaig anar a Irlanda a estudiar i vaig comprovar com els irlandesos marginaven als espanyol que anven allí en canvi sí els deies què eres català et tractaven com de la familia i per sorpresa meva estaven 100% informats sobre catalunya