Publicitat
Comunicació · 10 d'Octubre de 2010. 15:51h.

"Em va semblar normalíssim que li preguntés pels sostenidors"

L'entrevista "picantona" de Duran rep elogis al diari Avui

El crític de televisió de l'Avui, Toni Vall, elogia en el seu article d'aquest diumenge l'entevista de Josep Antoni Duran i Lleida al progama El intermedio de La Sexta. El conegut crític considera que "va ser un instant televisiu espurnejant i divertit, una entrevista picantona a la barra del bar, un joc de nens innocent en què l'un i l'altre van jugar molt bé les seves cartes, sempre a favor de l'espectador, de servir-nos un espectacle televisiu simpàtic".

"Que li mirava l'escot a la Thaïs Villas? Doncs sí, clarament, i què? En cap moment no el vaig percebre com cap bavós cremadíssim. Em va semblar normalíssim que li preguntés si portava sostenidors", afegeix.

En la seva opinió, "en uns temps en què l'assot de la pseudotranscendència és més vil que mai, el descrèdit dels polítics és una pura evidencia i que s'apropen unes eleccions que, com sembla, han de suposar un gir generacional, ens calen estímuls d'aquest tipus i mirades obliqües que ens injectin energies políticament incorrectes, no renovables, ni ecològiques".

El líder d'Unió, durant l'entrevista
Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 llpv, cat, 11/10/2010 - 10:36

Ets un vell verd duran. Fots fàstic

#4 Fluvià, bcn, 10/10/2010 - 22:56

Us imagineu que el mirón entrevistat hagés sigut en Joan laporta,per exemple.Quins comentaris periodistics creieu que s´haguessin produit??

#3 albert, Tarraco, 10/10/2010 - 22:35

aquests de Siu són uns graciosos, eh?? Un trempat en el seu cas...

#2 Fran, Llinars, 10/10/2010 - 21:45

Uns miren els pits d dones i altres miran q s´emporten cap a la butxaca, quan temps poden estar a la poltrona i qui asoleix la major quantitat d´odi.

#1 Juan, Barcelona, 10/10/2010 - 21:30

Todo un señor, perdón, todo un Señor (con mayúscula).