Comunicació · 10 d'Abril de 2014. 17:51h.

'Emboscada' a Homs a TV3

Els treballadors esperen el conseller després de ser entrevistat a Els Matins i l''acomiaden' amb la música d''El Padrí'

'Emboscada' a Homs a  TV3

Homs

Treballadors de TV3 van esperar el conseller Francesc Homs a la sortida de la seva entrevista ahir a Els Matins per fer-li arribar les seves reivindicacions, tal com mostra el vídeo que ells mateixos han penjat a youtube. A Homs el van acomiadar amb la música d'El Padrí, pel·lícula de Francis Ford Coppola que reflecteix la vida d'una família mafiosa.

Homs inicialment es disculpa en al·legar que "jo sempre us he rebut, però avui vaig molt just de temps". "Quina casualitat", responen. Tot i això, el conseller es queda finalment a escoltar les seves demandes, malgrat insistir que "jo sempre he estat a la vostra disposició i avui sabeu que vaig molt just de temps".

"No és una excusa. Sempre he tingut temps quan se m'ha demanat. És veritat o no? I molt de temps. Ho dic perquè ens respectem tots mútuament. Jo entenc les vostres reivindicacions, són legítimes com totes les reivindicacions. Tinc l'obligació d'escoltar-les, ho he fet sempre i he mirat d'encabir-ho tant com es pot. La direcció d'aquesta casa també ho intenta", argumenta Homs.

Davant d'una nova pregunta en què li retreuen que "el Govern està exhibint poc coneixement d'alguns sectors, ens preocupa per la imatge que està donant de Govern i de país", Homs recorda que "haig de fer camí", però es compromet a "llegir" el document que li fan arribar. Ja quan es dirigeix cap a la sortida, sona algun xiulet tímid i finalment la melodia d'El Padrí, entre les rialles generals.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#20 Casper, Bcn, 11/04/2014 - 04:30

Ejemplo de aristocracia obrera en actitud mafiosa aunque sea con el bobo de Homs. Yo les daba una inmensa patada a todos esos babosos estelados.

#19 Pablito, Barcelona, 11/04/2014 - 00:55

TV3 es un gran problema que se les avecina a los nacionalismos. Si comienzan a tirar de la manta de cuanto han visto y oído en estos años de ocultismo nacionalista será toda una revelación donde los casos son tan graves y tantos que pensaremos se lo están inventando.
Pero puede ser cierto

#18 Ernesto, Vilassar, 10/04/2014 - 23:40

Quico Homs en el papel de Fredo Corleone...

#17 sr Pepito, Lérida, 10/04/2014 - 20:49

Pues es muy apropiada la música del Padrino para despedir a un miembro de la saga de los Pujolone.

#16 Recoder, tornaaa!!!!, Itaca Vice, 10/04/2014 - 20:31

Recoder, tornaaaa!!!