Publicitat
Comunicació · 29 de Juny de 2012. 20:19h.

Emissió en anglès a TVC

Es podrà veure 'Little Britain' en versió original pel 3XL

Emissió en anglès a TVC

Imatge de la sèrie

Un dels canals de TVC emetrà en anglès. De dilluns a dijous, a les 00.15 h, i a partir del 2 de juliol, el canal 3XL emetrà un capítol de la sèrie britànica Little Britain en versió original subtitulada al català. Tots els capítols estaran també disponibles a la web del canal 3XL, www.3xl.cat, amb la versió original subtitulada.
 
El canal 3XL ja ha emès aquesta sèrie, però aquesta serà la primera vegada que només es podrà seguir en anglès, ja que serà l’idioma dels dos canals del sistema dual. Little Britain és un show d’esquetxos que proposa un recorregut surrealista per les Illes Britàniques. La sèrie va començar a la ràdio, abans de fer el salt a la televisió, i el seu èxit a la pantalla ha superat amb escreix el que va tenir a les ones.
 
A més d’escriure la sèrie, Matt Lucas i David Williams també la protagonitzen i s’han convertit en uns dels còmics britànics amb més futur. Els personatges de Little Britain mostren tota la bogeria, la dolenteria i la peculiaritat de la vida moderna a diferents indrets del Regne Unit. Little Britain és un univers paral·lel, petit i surrealista, habitat per excèntrics, llunàtics i inadaptats, que viuen en ciutats amb noms tan estranys com Flange o Scoffage.
 
Alguns dels personatges que apareixen a Little Britain són una adolescent que va canviar el seu fill per un CD de Justin Timberlake, el transvestit menys convincent del món, un gai que no vol acceptar que no és l’únic homosexual del seu poble, un adolescent que se sent atret per l’àvia del seu millor amic, un hipnotitzador que utilitza els seus poders per aconseguir cites amb dones, una antiga estrella de televisió, un escriptor que llança al mercat centenars de novel·les romàntiques a la setmana o un home que va en cadira de rodes i que en realitat pot caminar.
 

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#8 TV3? En català si us plau, Barcelona, 01/07/2012 - 00:08

Tinc a casa una antena parabòica i puc rebre tots els canals en obert de l'Astra i del Hotbird. De fet normalment veig cada dia canals alemanys i també escolto diferents canals de ràdio com Deutschland Funk i Dr Wissen . Tinc accés també a canals en diferents llengües de franc.TV3 en català please

#7 Francesc, Barcelona, 30/06/2012 - 19:03

Jo visc fa 2 anys a Anglaterra i encara no entenc els diàlegs d´aquesta sèrie. Mal cas per començar.

#6 Gerard, Barna, 30/06/2012 - 11:33

Em sembla tan absurd negar l'oportunitat del dual obligant a veure-la en cat. com obligar a veure-la en anglès. Papanatisme pseudo-cosmopolita. SI volen facilitar l'aprenentatge de l'anglès (i jo no oblidaria altres llengües) q ampliïn la quantitat de programes amb subtitols en aquesta llengua.

#5 Paco Pil, Hojpitalé, 30/06/2012 - 11:26

Que jo sàpiga, a TVC ja fa molts anys que es poden veure els programes en versió original gràcies al dual. A més, abans amb els teletext i ara amb la TDT s'hi poden posar subtítols. Jo sempre ho faig així, si hi ha catalanets que volen ser tan ignorants com els castellans, ja s'ho faran.

#4 Cockney, Barcelona, 30/06/2012 - 10:46

I trien una sèrie parlada en un anglès popular i vulgar pràcticament incomprensible per a ensenyar anglès?!

#4.1 Pep, Badalona, 30/06/2012 - 15:18

Jo he pensat el mateix.
Si parla aquest anglès en una entrevista de feina segur que no te la donen.