Publicitat
Comunicació · 19 d'Agost de 2013. 09:28h.

Empar Moliner diu que el cul de Boadella és "molt més femení que masculí"

L'escriptora el qualifica de "tou, estret, rosat, com de porcellet, que no ha pres mai el sol"

Empar Moliner diu que el cul de Boadella és "molt més femení que masculí"

Boadella, ensenyant el cul

L'escriptora Empar Moliner ha afirmat que el cul d'Albert Boadella és "molt més femení que masculí" i exposa que "és un cul que moltes de nosaltres envejaríem". Segons ella, "és un cul tou, estret, rosat, com de porcellet, que no ha pres mai el sol".

En un article a l'Ara, Moliner exposa que "segons les meves amistats d'ambdós sexes expertes en aquesta part de l'anatomia masculina, de vegades vulnerable i misteriosa, el cul del model (sisplau, no en diguem mai culet per modernes i alliberades que siguem) no passarà als annals (amb perdó) de la història dels culs". 

"El model Albert Boadella -continua- ha tingut en compte que la part de baix, la del plec, no s'havia d'ensenyar. És la part que s'arruga, és la part que pot tenir cel·lulitis. Tampoc no se'ns ensenya la part aquella, recòndita, que va glossar Quevedo".

En aquest sentit, afegeix que "hi ha una galta (la dreta) més alta que l'altra (en això es demostra que no hi ha hagut concurs del Photoshop). I en destaca l'absència de pèl, però jo asseguraria que el cul del model no ha passat per "Pelo stop" i que la vermellor, per tant, és natural.

"Però tot i ser un cul no gens pelut, ni poderós, ni dur, la càmera l'estima. I l'estima perquè, ho hem de reconèixer, aquesta foto és, fins avui, la millor obra de l'autor -en referència a Arcadi Espada-. Potser l'única que passarà a la història de l'art", conclou.

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#31 Cesc, Bcn, 21/08/2013 - 14:38

Es el cul que li agrada a la esperanza aguirre i ja esta

#30 UN GENI, PANTA DE BOADELLA, 20/08/2013 - 17:43

Aixo es tot el que dona de si l'espanyolisme a Catalunya. Mes facil no ho tindrem mai més.

#29 ictineu, barcelona, 20/08/2013 - 15:48

Ai Boadella que per ensenyar segons què s'ha de ser jove i ha de tenir sentit el que es fa!. Quan vas assessorar l'Albert Rivera que es passagés despullat pel carrer feia de bon veure i no era tan penós, tot i així ara ell en renega. Però tu... Va tapa't i cap al llit del geriàtric que és tard

#25 Onofre, La Fullaca(Osona), 20/08/2013 - 12:17

L'Empar ja ha trobat feïna.Experta en el tercer ull::"Culista"

#24 guillem, bcn, 20/08/2013 - 10:06

Va home, que té gràcia! Tant la pallassada de Boadella com la rèplica de la Moliner.