Publicitat
Comunicació · 9 de Març de 2018. 17:45h.

Empar Moliner justifica Lluís Salvadó

"En privat tothom té dret d'enraonar en broma tabernariament"

Empar Moliner justifica Lluís Salvadó

Empar Moliner

La col·laboradora de TV3 i Catalunya Ràdio, Empar Moliner, ha justificat les declaracions del diputat d'ERC Lluís Salvadó sobre en la conversa privada amb un amic, que ha difós Antena 3, on afirmava que "a la que tingui les mamelles més grosses li dones el càrrec". "No ho pensa de veritat", ha assegurat.

Moliner ha al·legat en el programa Catalunya Migdia de Catalunya Ràdio que "en privat tothom té dret d'enraonar en broma tabernariament". "No és rellevant això quan ens dóna a entendre la manera de fer de dos polítics quan no els graven? No", ha manifestat.

L'escriptora ha afegit en aquest sentit que "no crec que l'autor de la frase cregui que s'ha de donar la presidència de la Generalitat a la més mamelluda" i sobre aquest debat ha reconegut que "jo en privat faig bromes similars" i que, segons ella, "no podria fer en públic".

Empar Moliner fins i tot ha fet broma i ha dit que "em fa molta gràcia que en privat hagi dit 'aviam, demano disculpes perquè Marta Rovira també les té molt grosses". "No seré mai presidenta de la Generalitat ni consellera de roba interior", ha ironitzat.

Finalment, la col·laboradora de ràdio pública  ha explicat que "a Catalunya Ràdio hem decidit no posar" la conversa perquè "llibre d'estil de la CCMA diu que no posem converses privades". "Cosa que està molt bé", ha opinat.

Publicitat
Publicitat

64 Comentaris

Publicitat
#69 Albert, BCN, 12/03/2018 - 22:53

Para amparo molinero que se que le gusta mucho el humor casposo y machista: https://tabarniatoday.com/una-cubana-una-brasilena-se-disputaran-la-conselleria-cultura-tractoria/

#68 HIJITADEPAPEPIPOPU, Vic, 11/03/2018 - 23:06

Mi querida Empar :

Cualquier día , las damas de Tabarnia e incluso las damas bienpensantes indeprés , te van a correr por la calles del Sentido Común .

Has quedado retratada como una SECTAria.

#67 gurguri, barcelona, 11/03/2018 - 18:32

Cuando tenemos que aguantar las mentiras de esta talibana del independentismo,lamentamos que al aplicar el 155, se hubiera incluido elcontrol de todos los medios públicos de la Generalitat.

#65 Juan, Palma, 11/03/2018 - 10:01

Y Doña Empar sabe mucho de hablar y actuar tabernariamente incluso en serio.

#64 Sarola, Castelldefels, 11/03/2018 - 07:43

Amparito, en aquesta fotografia estás especialment atractiva.