Publicitat
Comunicació · 4 d'Abril de 2010. 13:28h.

Empatx de Fórmula-1

TV3 dedica més de sis hores seguides a la cursa de Malàisia

Empatx de Fórmula-1

TV3 s'aboca en la Fórmula 1

TV3 ha destinat tota la graella del matí, migdía i part de la tarda al Gran Premi de Malàisia de Fórmula 1, que ha guanyat el pilot de Red Bull Sebastián Vettel. El seguiment de TV3 ha començat a les 7.57 hores amb el programa Inside Grand Prix. A les 8, la televisió catalana ha emès el programa La fórmula, una prèvia de la carrera.

A les 10 hores, s'ha ofert el Gran Premi en directe i quan aquest ha finalitzat, TV3 ha seguit amb les tradicionals entrevistes i reaccions dels protagonistes. Quan aquestes han finalitzat, la televisió pública ha programat Just for laughs, espai d'humor que només ha durat un quart d'hora. Tot seguit, TV3 ha tornat a oferir la cursa de Malàisia en diferit. D'aquesta manera, la F-1 no finalitza fins a les 14.30 hores, per donar pas al TN migdia.

Sebastian Vettel, de Red Bull, ha guanyat la cursa, seguit pel seu company d'equip Mark Webber. El pílot de Mercedes, Nico Rossberg, ha completat el podi. El català Jaume Alguersuari ha finalitzat en novena posició i ha fet història en convertir-se en el pilot més jove de la història que puntua a la F-1. De la Rosa i Fernando Alonso han trencat el motor.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Joan, BCN, 05/04/2010 - 19:32

Tocayo te aseguro que en Esp. hay gente del Valencia, Sevilla, Betis AT madrid y desde luego tambien del Barça y que obviamente animan a la roja porque no hay otra seleccion que les represente, sin complejos. Si hubiera una seleccion de CAT yo la animaria

#4 Ferna, BarCelOna, 05/04/2010 - 13:42

Caray con el Joan (Catalunya); hablando de F1: ya te lubricas bien cuando te pones mirando a la pared, tontito?
Las televisiones pondrán lo que les salga más rentable, y este ejemplo es claro antes que dedicar el tiempo a manipular a la gente.

#3 Joan, Catalunya, 05/04/2010 - 10:46

Serà que a les Espanyes no hi ha el pensament únic de creure que tothom hauria de parlar castellà, ser del Real Madrid i recolzar La Roja. Ana ya y que os den pol saco, colons dels pebrots! Visca Catalunya lliure!!!

#2 carracuca, barcelona, 04/04/2010 - 23:42

el mayor empacho es tener que tragar cada dia y a todas horas farça, laporca y culerismo, ¡¡¡basta ya de pensamiento único culé en la tv que pagamos todos!!!. Visca L'Espanyol y Jaime Alguersuari.

#1 alfred, barcelona, 04/04/2010 - 18:36

Me parece la mar de bien y el público lo refrenda con su audiencia, cuantas horas se dedican al fiutbol ? y al barça ?