Publicitat

Joan Barril lamenta que es vulgui "ridiculitzar" i "difamar" el president d'Unió

En defensa de Duran

Imatge de l'article

El periodista Joan Barril, en un article d'opinió a El Periódico, lamenta que el president d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, "és rebut com en un guinyol: amb crits contra el dimoni i amb xiulets i esbroncades. Duran adverteix que podria produir-se una declaració unilateral d’independència i rep bastonades de la dreta reaccionària".

"Per la seva cautela i l’aposta per una tercera via, Duran és considerat gairebé un traïdor a l’eufòria secessionista. S’intenta ridiculitzar-lo, se’l difama a la xarxa i se’l considera un cavall de Troia que obrirà les portes als assaltants disposats a passar a degolla la legió de pacífics portaestendards de l’estelada", critica.

Barril admet que "em sorprèn aquesta actitud caïnita dels autoungits abanderats de la resistència a ultrança" i defensa que "en el guirigall en què ens hem ficat els seus missatges transpiren una qualitat de pensament polític poc habitual". "Si el Partit Popular no vol escoltar Duran i CDC l’envia al precipici, potser en serem molts però seguirem caminant entre la boira", conclou.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#8 Lluïsa, Banyoles, 23/10/2013 - 14:10

Ai, Barril, com es nota que assessores, cobrant uns bons calerons, en Duran. No veus que et desacredites més del que ja hi estàs amb aquest articlet?

#7 Sebastià, Catalunya, 23/10/2013 - 13:04

Recordeu que Joan Barril al programa El Cafè de la República va donar la noticia de la votació del Parlament a favor del dret a decidir amb música de circ. No es tan perillós com Duran pel procés, però és 100% unionista.

#7.1 anna, Barcelona, 23/10/2013 - 14:33

Posat pel tripartit que va fer fora en Gaspar Hernàndez, i mantingut (me'n faig creus) pels successius governs. Ai.

#6 Gerard del Clot, Donec Perficiam, 23/10/2013 - 13:01

Duran és el lider dels diputats que viuen en una suite al Hotel Palace ...de res més.

#5 Mesmer, Barna, 23/10/2013 - 12:28

Es ben cert que es coneix la gent pel que diuen ser els seus amics, i que qui sigui amic del Barril no es amic de Calalunya.

#4 Koan, Barcelona, 23/10/2013 - 12:09

Molt bé Joan, ets un ventre agraït. En Duran t'ha atipat de bons menjars regats amb Möet Chandon, i acabat tot amb un Armagnac...i caram, això s'ha d'agraïr.