Publicitat
Comunicació · 14 de Febrer de 2013. 20:57h.

En defensa de Mas i Pujol a Intereconomía

El director d'e-notícies recorda a una tertuliana que són els únics que han posat querelles

En defensa de Mas i Pujol a Intereconomía

Burgos i Rius, en un moment de la tertúlia

El director d'e-notícies, Xavier Rius, ha defensat Artur Mas i els Pujol al programa Especial informativo: Operación Pokemón d'Intereconomía. El periodista ha recordat a la directora d'informatius de la cadena, Susana Burgos, que "de moment, són els únics que han posat querelles per acusacions de corrupció".

Durant la tertúlia, Burgos s'ha preguntat si el presumpte cas de les escoltes al PP "podria ser una maniobra de distracció" d'altres casos. Rius ha rebatut que "de moment, els Pujol el primer que van fer va ser querellar-se".

"Querellar-se no és sinònim que siguin innocents", ha remarcat la periodista de Ceuta. "Bárcenas i el PP no s'han querellat", ha reblat el director d'e-notícies. "De moment, els únics que han posat querelles per acusacions de corrupció han estat els Pujol i Mas", ha afegit.

Rius ha titllat de "maquiavèl·lica" la teoria apuntada per Burgos. "El presumpte espionatge em sembla un fangar, però pensar que ha estat Pujol qui ho ha muntat per tapar el seu cas...", ha insistit el periodista català.

Per la seva banda, també ha qualificat de "pèssima" la reacció del PSC en el presumpte cas d'espionatge al PPC. "Em sembla atroç que s'utilitzin micròfons", ha dit, abans d'alertar que "podem arribar a convertir el país en ingovernable".

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#17 Arnau, Barcelona, 15/02/2013 - 21:41

Si querellar-se no és, evidentment, sinònim de ser innocents, estar imputat tampoc és sinònim de ser culpable.

#16 Ciudadano X, Barçalunya (Qatar Foundation), 15/02/2013 - 13:08

Rius haciendo méritos para que la Gene te suelte más pasta. Si vamos al final de todo de la web vemos el logo de la Generalitat indicando que este sitio web está subvencionado por la Generalitat. Prensa libre...

#15 LLCR59, Banyoles, 15/02/2013 - 11:58

Sense entrar en afirmar o negar els casos que han sortit sobre corrupció política (ja que, fins que hi hagi juducus, si n'hi ha, no es sabrà la veritat), lo curiós és que "surtin" precisament ara, quan feia temps que sembla ser que se sabien. De fet, era previsible...

#13 María Jesús, Barcelona, 15/02/2013 - 09:29

Lo más risible del argumentario simplista de Rius es que si la prueba de inocencia de los 3 Pantojos se debe a su acción de querellarse, cuando el tribunal absuelva al Mundo tendrían que considerarlos culpables.

#13.1 QUE FLOJA ERES, BCN, 15/02/2013 - 10:34

Sin comentarios, el que quiera entender que entienda.

#13.2 María Jesús, Barcelona, 15/02/2013 - 11:05

Querido amigo, te equivocas. Quieres decir que no tienes argumentos, porque si convenimos que alguien es inocente cuando se querella, tendremos que aceptar lo contrario cuando el juez dictamine que la pierde.

Se llama LÓGICA.

#12 Manelic, El Vendrell, 15/02/2013 - 09:08

Quin argument de merda això de les querelles, no és per res, però els de Salvame i Crònicas Marcianas ja ho feien això fa temps!