Publicitat
Comunicació · 31 de Gener de 2014. 09:48h.

En defensa del Manuela de Puyol

Alfons Arús reivindica "la llibertat" dels pares per triar nom davant les crítiques al defensa del Barça

El nom de la filla del capità del Barça, Carles Puyol, Manuela -en honor a l'àvia materna- ha estat motiu de polèmica aquests dies, després que alguns independentistes critiquessin a les xarxes socials la tria d'un nom "castellà" per part de la parella -algú afirmava molest també que al DNI de Puyol hi diu Carlos-. Les crítiques a Puyol van ser notícia a molts mitjans de comunicació estatals, així com tema de tertúlia a diferents televisions.

Tot i això, també des de Catalunya han sorgit veus que han defensat la llibertat dels pares per triar el nom que vulguin. Una d'aquestes veus és la d'Alfons Arús, director i presentador d'Arucitys a 8tv, que va lamentar que hi hagi qui "acabi obligant la gent a posar el nom que ells volen". "Els pares tenen tota la llibertat del món", va afegir.

En aquest sentit va posar com a exemple que "hi ha poca gent tan catalana com Serrat i es fa dir Joan Manuel". "Tu creus que seràs més o menys català pel nom que li posis als teus fills? No, home, no!", va afegir la sotsdirectora del programa, Angie Cárdenas. També a twitter s'ha impulsat l'etiqueta #magradamanuela, en què diferents persones, algunes també independentistes, defensen el nom de la filla de Puyol.

Puyol, amb Vanessa Lorenzo i la seva filla
Publicitat
Publicitat

144 Comentaris

Publicitat
#97 Carles, Tarragona, 03/02/2014 - 16:08

no us poseu a manar a casa dels altres.

#96 angel, catalunya no es españa, 03/02/2014 - 01:07

Que collons us importa que possi el nom Manuela. No sigueu com els de PP que están prohibit avortar i ara dieu que Manuela no es catalán. Sóc català i em diuen Paco.

#95 luison, asturias, 02/02/2014 - 10:22

Con lo bonito que seria llamarla E
stelada

#93 Albert, Castelló, 01/02/2014 - 21:26

Es molt digne ser independentista, però és un problema ser un independentista ignorant: Manuela o Manuel és un nom català. Tant català com Laia o Mireia.

#92 Tonteries, BCN, 01/02/2014 - 20:08

Que ens importa el nom que la gent possi al seus fills com diu una dita "el traje no hace al fraile" i el nom tampoc fa a les persones Tant ens ha de fer als independents el nom que Pujol o qualsevol possi com si li volen possar Paloma o Nuria, Hi han coses mes importants per nosaltres que això