Publicitat
Comunicació · 1 d'Abril de 2012. 20:01h.

"En el mapa del temps de TV3 ha de sortir tot Espanya"

El vicepresident de la Corpo insta a "arxivar documentals com 'Adéu Espanya'" i es defineix com a "vidalquadrista"

"En el mapa del temps de TV3 ha de sortir tot Espanya"

Querol, amb Homs, dies enrere

El recent nomenat vicepresident de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Armand Querol, ha defensat que el mapa del temps de TV3 mostri tot Espanya i no es limiti, com fins ara, a les comunitats autònomes de parla catalana.

"El mapa del temps ha de ser molt més ampli i ha de sortir dibuixat de nord a sud, i d'est a oest, la totalitat d'Espanya", ha dit Querol en una entrevista publicada avui a La Razón. Segons la seva opinió, la previsió meteorològica que ofereix TV3 "ha de donar una informació més àmplia, perquè si agafo el cotxe i vaig a Toledo voldria que em diguessin que a Toledo plourà".

Querol, que es defineix a si mateix com "aznarista" i "vidalquadrista", ha recordat que el Consell de l'Audiovisual Català (CAC) considera que TV3 és "la televisió més plural". No obstant això, el vicepresident de la CCMA creu que "abans d'emetre reportatges com 'Monarquia o República' o 'Adéu Espanya' hauríem de mirar-ho molt, perquè hi ha moments en què val més la pena arxivar aquests documentals".

Publicitat
Publicitat

84 Comentaris

Publicitat
#65 cat51, cat, 03/04/2012 - 16:57

A veure si aquesta gent s'aclareix: Fa poc es queixaven perque s'incloïen el País Valencià i Les Illes en el mapa del tempsde TV3 perque suposava una suposada apropiació de territori. Ara volen que ho incloïm TOT fins a Ceuta, Melilla i les Canàries. Què voldràn demà?

#64 Tià, Paisos Catalans, 03/04/2012 - 00:24

La gent com aquesta, com aquest senyor, només ténen en el cervell l' odi, els punyals i ganivets, i el diner sense escrúpols pidolant allà on sigui i fotent la mà al calaix allà on sigui.
FORA BULTONS

#63 angel, cardeeu, 02/04/2012 - 22:35

Si vol mirar el temps a Toledo, doncs que ho miri a la 1

#62 Xipolleig, Barcelona, 02/04/2012 - 19:59

"Si agafo el cotxe i vaig a Toledo", ai "pillín" que t'hem agafat !!!.Ja sabem a què vas a Toledo, a defensar el Alcázar, oi, "macho ibérico " ?.
Campió !!, ja es veu vestidet de militaret, repetint "hazañas bélicas", oi que sí ?.
També voldrà veure la reposició de Raza i el No-do també?.

#59 Realista, Ripoll, 02/04/2012 - 15:31

Doncs aquest home té tota la raó, prou onanisme identitari indepe...la majoría de la població està d´accord amb aquest senyor.

#59.1 Jordi, Martorell, 02/04/2012 - 18:53

A quin onanisme independentista et refereixes? Potser al que figura a l'article 8.1 de la Constitucion Española? "Las Fuerzas Armadas, constituidas por el Ejército de Tierra, la Armada y el Ejército del Aire, tienen como misión garantizar la soberanía e independencia de España ... "