Publicitat
Comunicació · 10 d'Octubre de 2013. 20:51h.

En record de Marc Marginedas

El Parlament demana l'alliberament "immediat" del corresponsal d'El Periódico

En record de Marc Marginedas

Familiars i companys del corresponsal, al Parlament

El ple del Parlament ha condemnat, aquest dijous, el segrest del periodista d'El Periódico de Catalunya Marc Marginedas, i n'ha demanat l'alliberament immediat en una declaració institucional que ha llegit el secretari tercer, Josep Rull. El veterà corresponsal de guerra va ser segrestat a Síria el 4 de setembre.

La declaració institucional, que signen tots els grups parlamentaris, expressa la solidaritat i el suport als familiars, amics i companys de Marginedas i dóna suport a "totes les accions del govern d'Espanya per fer possible l'alliberament del segrestat sa i estalvi tan aviat com sigui possible". El text també demana al conjunt de la societat "unitat, prudència i col·laboració amb les institucions i administracions amb l'objectiu de facilitar la resolució del segrest".

La lectura de la declaració, l'han seguida, des de les llotges, la germana del periodista, Cristina Marginedas, i altres familiars, així com el director d'El Periódico de Catalunya, Enric Hernàndez, i la cap d'internacional del diari, Marta López.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat