Publicitat

Jair Domínguez penja una foto d'un raper tocant-se els genitals

Encara treuen pit

L'humorista Jair Domínguez ha contestat a la piulada de director d'e-notícies, Xavier Rius, on explicava que el Govern de la Generalitat ha decidit retirar-li l'acreditació per poder cobrir les rodes de premsa de Consell Executiu dels dimarts. Domínguez s'ha limitat a citar la publicació de Rius amb una foto del raper Yung Beef amb la mà als seus genitals.

Jair Domínguez i Lluís Jutglar, més conegut com a Peyu, han estat protagonistes d'un gag al programa 'Brichoheroes', on Peyu afirmava que el que li agradaria és que la reina Letizia o la seva filla li fessin una fel·lació.

Tanmateix els dos suposats humoristes, no només no han estat acomiadats sinó ni tan sols sancionats. Tot i que la televisió catalana no va permetre l'emissió del gag, el director de TV3, Vicent Sanchis, va afirmar que considera "adequat" l'humor de 'Bricoheroes', a la darrera comissió de control de la CCMA.

En canvi, Rius, sí que ha estat vetat després de reproduir les paraules dels protagonistes del programa de la televisió catalana. "Vostè s'imagina que jo li digués ara que el que m'agradaria és que me la xupés o que me la xupés un menor?", va manifestar el director d'e-notícies a roda de premsa. La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, es va queixar aleshores de "falta de respecte", però Xavier Rius va insistir que "això és el que han fet dos humoristes de TV3 i és un mitjà públic".

Jair Domínguez i Peyu presenten entre altres programes: 'Bricoheroes' a TV3 i YouTube; 'El búnquer' a Catalunya Ràdio i Youtube; a més Lluís Jutglar Peyu)fa una secció a 'El matí de Catalunya Ràdio' que es diu 'Bon dia de merda' i Jair Domínguez és copresentador del programa 'Està Passant', que s'emet a la televisió pública catalana.

Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#25 electra, Barcelona, 03/11/2021 - 08:23

Publicant aquests videos se m'ha acudit que pot ser tinguin tendència a la violació.......

#25.1 pepe, andorra, 03/11/2021 - 12:57

no, lo q tienen tendencia es a ponerse un calcetin XXL en la entrepierna.....Me imagino pq, pero eso ya es labor de un psicólogo o psiquiatra.....

#24 Perico, Matadepera, 02/11/2021 - 10:23

Este par de garrulos y obscenos sujetos (que hacen felaciones simbólicas muy frecuentes a Puigdemont y demás hierbas que nos obligan a pagarles religiosamente por su impúdica exhibición de cutrerío) tienen, al parecer, una obsesión fálica tremenda. Carne de psiquiatra.

#23 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 01/11/2021 - 22:26

¿Es que alguien esperaba otra cosa de Jair Hitler Domínguez o de su lacayo Pedófilo?

#22 Carlos Gomez, murenu de la serra i ole, 01/11/2021 - 21:23

"Leticia Sabater casi muere practicando sexo oral : Me atraganté practicando sexo oral"

elperiodico.com 1-11-2021

Encara que Tv3 els ignori, hi ha catalans als que nomes els interesen les coses terrenals.

#21 Carlos Gomez, murenu de la serra i ole, 01/11/2021 - 20:42

No t´avergonyeixis i ensenya'ns la teva Domingues.

Si t´acomplexa utilitza el Fotochop.